Monday, April 1, 2013

Shah Alam Bandar Islam Ala Khalid SamadMengambil kata-kata Ahli Parlimen Shah Alam sendiri Khalid Samad semasa dalam perbicaraan kes samannya di Mahkamah siang tadi iaitu "A Picture Tells AThousand Words".

Memang setuju sangatlah dengan ungkapan itu dan agak hairan beliau pernah mencanangkan kepada penyokong-penyokongnya bahawa Shah Alam akan dijadikan Bandar DiRaja Islam suatu ketika dahulu.

Gambar yang diambil itu berdekatan dengan Bangunan SUK Selangor, mana perginya lori compaktor yang dianggap paling canggih di Malaysia kerana beli 50 percuma sebuah Bas mewah.

Jadi masyarakat Shah Alam perlu lihat sendiri perkembangan di Shah Alam jika lebih teruk daripada semasa pemerintahan Barisan Nasional kenapa harus diberi kepadaimpin Pas yang munafik.

Cukup-cukuplah rakyat ditipu dengan agenda hudud, negara Islam, negara kebajikan sedarlah walaupun BN bukan 100% baik tetapi 300% lebih baik daripada pakatan haram


0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.