Friday, April 19, 2013

Sudah Nak Masuk Kubur Baru Pas Fikir Tentang Rakyatnya


Setelah 23 tahun memerintah negeri Kelantan Pas sedikit pun tidak pernah menghiraukan rakyatnya yang merempat tinggal dirumah setinggan, buruk lagi menjijikkan tetapi tiba-tiba setelah rakyat Kelantan mula bangun untuk kuburkan Pas barulah Pas fikirkan nak buat rumah untuk rakyatnya.


Sebelum ini kerajaan Pas Pok Nik sibuk berurusniaga dengan cina DAP terhadap pemilikan tanah milik rakyat Kelantan dan kini baru nak fikir untuk membuat perumahan  rakyat dengan kos RM160,000 seunit yang dijual pada harga RM70,000 dengan subsidi RM90,000.

Kenapa (kerajaan negeri) baru sekarang nak buat (rumah rakyat)? Adakah mereka baru jadi kerajaan, berapa lama dah jadi kerajaan?

Kalau betul-betul ini kerajaan yang prihatin untuk kesejahteraan rakyat, sepatutnya di awal pemerintahan lagi mereka sudah membangunkan perumahan untuk rakyat.
2 comments:

  1. ekekekkekek..... pindah duduk kat mahligai adun melorr laa..

    ReplyDelete
  2. X Yah tgk smpai ke kelantan,kak midah oi,meh datang kg gunung rapat ni meh

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.