Friday, April 12, 2013

Video Seks Stopa Ali: Kesian Stopa Ali Beliau Menjadi Mangsa Fitnah Setelah sedap selama 11 minit


Harakahdaily telah melaporkan bahawa Mustafa mangsa politik Umno dimana memaksa Stopa menjalani kesedapan selama 11 minit bersama pasangannya.

Memang Umno sungguh buruk, jahat sungguh sehingga sanggup menyedapkan Stopa Ali bersama pasangannya selama 11 minit demi untuk membunuh musuh politik selepas kononnya kelihatan tersepit.

Menurut Harakah undian telah dibuat dan mendapati sokongan kepada Pas naik mendadak sejak semalam iaitu selepas video 11 minit dimuat turun oleh musuh mereka sendiri dalam pakatan Haram. Jika hari ini hari mengundi pasti Pas sapu bersih sehingga ke Putrajaya.

Manakala sokongan terhadap BN turun mendadak semalam sehingga hari ini  apabila kononnya menifesto BN dikatakan kurang menarik tak seperti Stopa Ali dan hanya disokong 19 peratus rakyat Malaysia, menurut undian dalam talian sebuah harian berbahasa Melayu iaitu Malaysiakini dan Harakah daily(puak-puak deme).


Pemakaian spender putih(sarung nangka) juga merupakan faktor terbesar sokongan rakyat bertambah kepada Pas iaitu dengan nama baru Parti Ada Spender.

Gambar itu dikatakan diedit oleh Umno kononnya Stopa Ali sedang pakai spender sarung nangka dalam hotel tetapi sebenarnya Stopa Ali sedang tebar roti canai. Takbeeeer....kesian sungguh pada Stopa Ali yang difitnah sebegitu rupa beliau mempunyai hati yang cukup murni bersih bagaikan salji iaitu sedang menyediakan roti canai dengan air tangannya kepada penyokongnya.


Orang lain sedap, orang lain perangkap, orang lain yang dituduh - itulah pakatan haram namanya

7 comments:

 1. Gila babeng punya perli....hahahahahahahaha

  ReplyDelete
 2. Stopha Ali belum pancut dah tahu jawapan yang akan dijawab iaitu Umno fitnah

  ReplyDelete
 3. ..Steady pak setopa.....siap pancut dlam......creampie......

  Nuar Jubo.

  ReplyDelete
 4. cai-cai pakatan haram kata Stopa tebar roti canai betul ker

  ReplyDelete
 5. Para Blogger BN sya rasa kita tak akan dpt keuntungan dlm isu ini, will backfire us

  ReplyDelete
 6. It will backfire us. I doubt with the decision to use sex video for GE13 camapign.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.