Thursday, May 2, 2013

(Video) Blogger Kencing Manis AlHussyen Kata Radzi Zainon Membantah Pembinaan SAR adalah Pejuang IslamPejuang Islam tengkorak kamu wahai blogger Haji AliHussyen Setan. Jangalah menipu masyarakat dengan ayat jijik kamu. Ini gambar apa?, nak pejuangkan apa? Nak pejuangkan Islam ker atau nak pejuangkan undi cina.

Gambar ini diambil pada 29 Mei 2012 dimana Calon Pas Dun Sungai Rapat, Calon Parlimen Gopeng Lee Pon Dyen dan beberapa pemimpin Pasngok bersama-sama mempertahankan bantahan 23 penduduk cina membuat demonstrasi agar Sekolah Agama Rakyat yang sedang 20% dibina ketika itu di Taman Pegoh Aman di runtuhkan segera.

Tetapi apabila lebih 30 NGO Islam telah bersama-sama Dato Hamidah Osman mempertahankan pembinaan Sekolah Agama Rakyat tersebut maka Radzi zainon akhirnya kata "saya buka nak bantah tapi cuba mempertahankan penduduk cina sahaja"

Inilah calon Pas Dun Sungai Rapat yang perlu masyarakat Dun Sungai Rapat tahu betapa hipokritnya sikap yang ditunjukkan oleh calon dari parti Pas.

Korang nak buat apa pun buatlah, nak 'cover' cina ker nak hina calon ker....tapi ingat pada 5 Mei 2013 tunggu rakyat akan buat keputusan terhadap kebiadapan anda.

2 comments:

 1. bp baling batu sembunyi tangan cilaboi

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum..
  kencing manis tidak boleh sembuh, tapi boleh di kawal. begini caranya....
  "POTONG GULA JANGAN POTONG KAKI"tolong LIKE page ni.
  FB: https://www.facebook.com/jus.sulin.9?fref=ts
  Blog: http://jussulin.blogspot.com/
  Email: royalejussulin@gmail.com
  Terima kasih

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.