Thursday, May 2, 2013

Calon Pas Arah Blogger AlHussyen Hina Dato Hamidah Di Blognya dan Mengesahkan Undi Pas dalah Haram


Calon Pas Sungai Rapat arahkan blogger setannya Hj. Ali Bin Hussyen untuk hina Dato Hamidah Osman dalam blognya demi untuk meminta undi simpati daripada rakyat.

Tidak cukup dengan menuduh Dato Hamidah babi panggang Hj. Ali gambar di atas telah membuat superimpose yang menunjukkan muka-muka huduh Dato Hamidah.

Menurut maklumat Radzi Zainon(orang Kedah yang tinggal di Simpang Pulai) telah beberapa kali berbincang dengan Haji Ali(blogger Pas) bagi membuat beberapa gambar superimpose yang menghina Dato Hamidah Osman.

Apakah ini layak dipanggil parti Islam yang berperangai lebih teruk daripada kafir laknatullah menuduh orang tanpa fakta, bukti dan 4 orang saksi.

Jika inilah imej Pas seperti yang ditunjukkan dalam blog Haji Ali bin Hussain maka memang patut HARAM mengundi Pas seperti fatwa yang dikeluarkan oleh ulama pondok di Kelantan.

Satu lagi perkara yang bodoh dibuat oleh Pas sejak bila debat sudah memasuki siri 3...bila masa siri sampai 3....debat dengan siapa....Syaitan..?

4 comments:

 1. PAS ni nampaknya menggunakan prinsip TUJUAN MENGHALALKAN CARA. Adakah ini dihalalkan dalam Islam?

  ReplyDelete
 2. PAS = HARAMJADAH

  ReplyDelete
 3. muka pon kurang lebih mcm setann....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itu lah Haji Shaitan namanya....menyesal Tanah Haram Mekah terima dia buat haji. Sial punya Haji...

   Delete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.