Wednesday, May 1, 2013

Calon Pas Sungai Rapat 'Panas Punggung' Meroyan Ajak Berdebat Bila Cerita sebenar SAR terbongkar


Calon Pas N43 Dun Sungai Rapat panas punggung apabila cerita sokongan penuhnya terhadap bantahan pembinaan Sekolah Agama Rakyat di Taman Pegoh Aman tersebar luas.


Ini adalah samseng upahannya yang tinggal di Kampung Pengkalan Pegoh

Beliau terus mengerah samseng-samsengnya mengugut Dato Hamidah Osman dengan perkataan yang menjijikkan.

Bukan itu sahaja malah beberapa 'banner' bodoh yang tertulis mengajak Dato Hamidah Osman berdebat.

Masalahnya kenapa baru sekarang nak berdebat dengan Dato Hamidah dikala beliau terlalu sibuk keluar berkempen menemui rakyat, adalah lebih baik Radzi Zainon menerangkan kepada masyarakat Islam khususnya penyokong Pas bahawa hanya kerana undi dan bantuan kewangan daripada  Lee Boon Chye beliau sanggup bersama penduduk cina membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat.

Radzi Zainon tidak perlu buang masa untuk berdebat dan adalah lebih baik beliau yang dianggap pemalas oleh Lee Boon Chye turun berjumpa dengan penyokongnya sebelum pemimpin BN sambar penyokong anda.

Sehingga kini lebih 70% tidak mengenali siapa Radzi Zainon dan siapa Lee Boon Chye, sewajarnyalah dalam masa yang tinggal beberapa hari ini beliau perlu tunjukkan muka dan jangan hanya tunjuk muka kepada masyarakat cina sahaja.

1 comment:

  1. Menjadah babi apa memperjuangkan Islam kalau dah terang-terang membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat? Umat Islam wajib tolak PAS.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.