Friday, May 10, 2013

Cina Semakin Melampau dan Melayu Asyik Bersabar...bersabar..bersabar !!!




Cina dibawah ini memfitnah Sultan Mizan, kononnya baginda tuanku tidak terima/iktiraf keputusan PRU-13. Tapi yang kelakarnya, Tukang buat propaganda murahan ni mungkin tak sedar yang Baginda Tuanku Sultan Mizan Zainal Abidin yang juga Sultan Terengganu bukan lagi Yang di-Pertuan Agong Malaysia. 

Jom kita tengok muka cina tukang buat fitnah ini, nama dia Tan Ban Hwa.


Di bawah ini adalah facebook cina ini






Kalau tak percaya dengan bukti-bukti ni, silalah lawat  profile FB cina rasis ini di sini. Katanya orang Pantai Remis, Perak, orang Ngeh Koo Ham.


Baca Selanjutnya di sini

11 comments:

  1. Pasai apa hang blurkan muka pasangan dia.....nak tengok jugak kot2 chinadoll

    ReplyDelete
  2. Segera buat laporan polis dan kita nak tengok samaada polis akan ambil tindakan atau tidak.

    Apa yang kerajaan harus lakukan sekarang untuk integrasi kaum;

    1. Tutup semua akbar cina yang membuat hasutan. Tinggal satu saja yang clean.

    2. Hentikan pembinaan sjkc yang baru.Tutup berperingkat sjkc lama dan gabungkan dengan SMK.

    3. KDN kena bertindak tegas terhadap penghasut-terutamanya cybertrooper PR.

    4. Tahan semua penyerta perhimpunan haram.Setakat ni dah berapa banyak perhimpunan-Bersih 1,2,3.. dan macam2 lagi tapi tiada seorang pun didakwa.

    5. Kembalikan ISA!

    6. TS Rahim Noor sebagai Menteri KDN. Hishamuddin Keris elok dilantik menteri pembangunan wanita.

    Insyaallah negara kita akan aman.

    ReplyDelete
  3. hikmah tersembunyi ... cina tikam dari belakang

    Bangsa berpaksi yahudi ... musuh umat islam ( KAFIR HARBI )

    TERUSKAN.... BUY CHINESS LAST

    ALAHUAKABAR

    ReplyDelete
  4. PDRM buat apa?
    Ambillakh tindakan pro-aktif sikit.
    Ini kes derhaka kpd TDPA.
    Janganlah buat bodoh aje.

    ReplyDelete
  5. Bodo punye cinapek

    ReplyDelete
  6. Tolong lah jangan meggunakan sultan ni, saya ada lah daripada naungan sultan negeri saya sendiri. Seiap Sultan ada lah berbeza daripada pentadbiran mereka, jangan campur adukkan pendirian mereka. Saya amat berbangga mempunyai Sultan daripada negeri Perak.Saya orang Perak. Saya tidak mahu mencemarkan di bawah duli di dalam isu politik, akan tetapi sesiapa yang memperlekehkan Sultan dan Raja Muda Perak, saya akan memperlecehkan mereka. Umpanya, ahli ahli pas yang bergulin guling di tengah jalan sewaktu konflik kerajaan dulu , patut di penjarakan olih kerana kecelekaaan dan kebiadaban mereka.Akan tetapi, memilih untuk bersikap "cool". Kali ini, kerajaan BN telah menang , nak buat kurang ajar lagi kah, akibat nya , lu ingat sendiri lah pihak pembangkang.

    ReplyDelete
  7. Habis ape yg ko nak SRO?HUH,X BLEH SBOR NGAN KO DAH NIEH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg kau kelabah semacam ni dah knape?? -____-

      Delete
  8. Kesian kau mamat...........benda gitupun kau tak mampu nak bersabar.......kata Islam.....sabar kan sebahagian dari cabang iman........jaga imanmu.Rakyat Malaysia dah lama bersabar dengan kerenah politikus.........bilalah nak aman.Kesianlah kat kami yang melihat dan mendengar huru hara yang kalian timbulkan.Cukup,Cukup sudah.Taubatlah anwar.........jangan sampai jadi macam Us.Azizan baru nak sedar........

    ReplyDelete
  9. Kacang Merah dah masuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau rase nak jadi rasis,korang collect dwet sorang sket,kmudian g bli planet korang sndiri,even ALLAH pun x kesah manusia yg slain dari agama islam tinggal di bumi ini

      Delete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.