Saturday, May 4, 2013

Kempen Hari Terakhir Dun Sg. Rapat: Calon BN Terus dekati Pengundi Luar Sedangkan Pembangkang semakin Lesu

Kempen PRU13 memasuki hari terakhir di kerusi N43 Dun Sungai Rapat menyaksikan calon BN Dato Hamidah terus giat berkempen bermula dari jam 09.00 pagi bergerak dari rumah ke rumah untuk menyampaikan risalah di kawasan Pekan Razaki.

Seterusnya Dato Hamidah Osman bersama rombongannya terus bergerak ke tol Simpang Pulai bagi menyampaikan pesanan dan risalah kepada pengundi luar yang telah mula tiba dari luar.

Maklumbalas yang diterima amat mengembirakan tiada satu pun kereta yang masuk tidak mengambil risalah, bukan itu sahaja mereka mengucapkan selamat berjaya dan berjanji akan mengundi BN.

Diketika itu banyak kenderaan yang membuyikan hon tanda memberi sokongan kepada calon BN Dun Sungai Rapat Dato Hamidah Osman.

Sementera itu pihak pembangkang juga tidak ketinggalan mengadakan konvoi bermotosikal dengan hanya 20 buah motorsikal yang bergerak diseluruh kawasan mereka sahaja.

Kempen mereka semakin lesu kerana ramai umat Islam sudah marah dengan calon mereka iaitu Radhi Zainon yang menentang pembinaan Sekolah Agama Rakyat di Taman Pegoh Aman.

7 comments:

 1. Terima Kasih Kak Midah kerana menyambut saya di Tol Simpang Pulai...perasan tak saya yang naik wira hitam, semalam saya berjanji akan balik untuk menguburkan Pas dan hari ini saya telah sampai..Insyaallah esok saya akan undi Kak Midah dan Parlimen BN Gopeng

  ReplyDelete
 2. Maaf dato kerana tahun lalu saya undi radzi/pas tapi tahun insyaallah saya akan undi dato

  ReplyDelete
 3. Sebagai ahli Pas saya akan protes pda PRU 13 ini..Pas sudah jauh dari landasan Islam..mengenepikan hak Allah demi Putrajaya

  ReplyDelete
 4. Inilah radzi- di tentangnya orang Islam nak bina sekolah agama ? Keturunan kamu asal mana ? sudah tentu dari jalanan. Kononnya, nak jaga hati DAP lah tu. Org Islam apa ini ? Bersubahat dgn DAP- musuh Islam & Melayu yg nyata. Sah si keturunan radzi in dari golongan2 jalanan. Org munafiqun sebegini telah wujud sejak 1449 ribu tahun dahulu. Mereka sekarang ini dipanggil orang-orang PAS. PAS bukannya Islam, PAS ialah golongan2 abdullah bin ubay. Siapa abdullah bin ubay ? Bapa penghasut. abdullah bin ubay inilah yg menghasut tentera2 islam keluar dari barisan dan meninggalkan rakan2 mereka menjadi hanya 1000 orang tentera untuk berjuang dimedan Uhud. PAS= abdullah bin ubay

  ReplyDelete
 5. Radzi ni oghang luor. Nak cakap bahase Peghak pun tak boleh. Macam Nizar juge, satu hari dia akan tinggelkan DUN Sungai Rapat.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.