Friday, May 3, 2013

Pas Sungai Rapat Buat Taktik Ala Yahudi Menyebarkan Risalah Fitnah Jam 2 pagi

Kalau nak menang pun buatlah cara yang lebih Islam sikit nama jer parti Islam tetapi perangai macam kafir laknatullah. Ketua Pas Kg Sungai Rokam Hj. Ali Hussain(blogger kencing manis) telah mengaturkan pergerakkan jijiknya dengan menyebarkan beberapa risalah berbentuk fitnah dari rumah ke rumah.

Ada risalah yang diselitkan pada pagar rumah dan ada yang diletakkan dihadapan pintu pagar.Tak perlu risau kerana setan yang buat kerja dajal ini tak lain tak bukan adalah Ketua Pas Cawangan Kg Sungai Rokam Ali Bin Hussain(blogger kencing manis)

Antara risalah yang dicipta sendiri oleh blogger kencing manis Ali Hussain dan calon Pas Radzi Zainon adalah sengaja merekacipta kononnya amata telah dikeluarkan oleh Tun Mahathir dan Chua Soi Lek.

Dengan tersebarnya risalah fitnah itu Radzi Zainon mengharapkan agar masyarakat dalam Dun Sungai Rapat membenci calon BN iaitu Dato Hamidah.

Perkara ini terpaksa dibuat apabila melihat sokongan masyarakat Melayu, Cina dan India sudah kembali ke Barisan Nasional.

Oleh itu Pas terpaksa bermain dengan taktik jijik dengan menipu, memfitnah setelah segala kesalahan Dato Hamidah gagal dicari dan di korek.

Masyarakat perlu memikirkan kembali jika berniat untuk mengundi Pas kerana mengundi PAS diibaratkan seperti mengundi CINA DAP

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.