Wednesday, May 1, 2013

Pas Sungai Rapat Tak Perlu Sibuk Ajak Penyokong Hadir Majlis debat, Sediakan Permit Polis Dulu


Calon Pas Dun Sungai Rapat tak perlu sibuk-sibuk arah samsengnya menghantar SMS kepada seluruh penyokong Pas dalam negeri Perak kerana Dato Hamidah Osman calon BN dengan begitu ikhlas sedia berdebat asalkan pihak Pas menyediakan permit Polis.

Maklumat diperolehi ketua-ketua cawangan Pas seluruh Dun Sungai Rapat telah menghantar SMS kepada lebih 1000 penyokong mereka supaya datang ke program debat antara Radzi Zainon dan Dato Hamidah Osman.

Dengan niat yang begitu jijik mereka telah menyediakan pentas, memanggil penyokong sebanyak itu kemudia jika permit polis tidak diperolehi sudah tentu mereka akan menuduh Dato Hamidah Osman yang cuba menggagalkannya kerana takut seperti yang berlaku kepada YAB Menteri Besar Perak tempo hari.

Inilah kerja parti pakatan haram termasuk Pas yang tiada kerja lain, nak turun padang malas, nak berkempen malas tapi nak menang punya pasai gunalah taktik jijik mereka sejijik adegan Stopa Ali.

Ingat Anuar Ibrahim@Anuar Ayam tempoh untuk mendapatkan permit adalah hingga jam 12:00 tengahari esok.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.