Sunday, May 5, 2013

Sebelum Anda Pergi Mengundi Baca ini dulu
Ini dia Flash Mob kepala Hotak Pakatan haram Jadah


Sebagai umat Islam sanggup ker anda mengundi orang yang menghianat Islam. Calon Pas ini telah melakukan perbuatan biadap dan kurang ajar dengan mengetuai demonstrasi bersama penduduk Cina menentang pembinaan Sekolah Agama Rakyat.Demi undi penduduk cina Radzi Zainon sanggup bertindak biadap dan kurang ajar terhadap masyarakat Islam.

Fikir-fikirkanlah sebelum anda pergi mengundi...gambar ini bukan disuperimpose seperti yang yang didakwa oleh Radzi Zanon tetapi diambil daripada wartawan China Press.

Pengakuan Dua orang Marshall yang mengalami detik cemas bila berhadapan dengan penyokong Pas dan PKR yang cuba membuat provokasi terhadap peserta konvoi BN1 comment:

  1. station bus medan gopeng..1 lagi projek gajah putih...nak bina,bjuta2 labur...skarang tejerangkang mcm 2 jew..ingat la sikit,simpang pulai byk warga tua n miskin...bus lak da barai menanti rebah jew...wakil rakyat xpk ker masalah rakyat kat simpang pulai...??p buat station bus kat meru watpe..??kat meru tu byk gol kaya,simpang pulai ape ade...???

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.