Saturday, June 8, 2013

Cina DAP Sudah Berani Main Ugut Bunuh


Semakin hari semakin terserlah kejahatan cina DAP sehingga sanggup untuk membunuh sesiapa sahaja yang menjadi penghalang untuk mereka merampas Tanah Melayu daripada pemerintahan Melayu.

Terkini Bekas Naib Presiden DAP Tunku Abdul Aziz Ibrahim telah membuat laporan polis berhubung ugutan bunuh yang diterimanya melalui panggilan telefon semalam.

Sebelum ini pun beberapa bekas ahli DAP juga menerima ugutan yang sama kerana dikatakan menjadi batu penghalang kepada perancangan jahat mereka.

Tunku Aziz membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Petaling Jaya kira-kira pukul 10 pagi tadi 

Katanya ugutan tersebut dibuat oleh seorang lelaki yang tidak dikenali pada pukul 10.10 malam tadi.

Beliau agak bimbang nyawa dan keselamatan ahli keluarganya terancam beliau hadir membuat laporan polis.

"Kata-kata lelaki itu amat berani. Dia kata dia akan bunuh saya," katanya kepada pemberita.

Beliau berkata ugutan tersebut kemungkinan berpunca daripada beberapa isu mengenai perkembangan di negara ini yang beliau komen.

"Lelaki itu mungkin mengugut saya untuk berhenti memberikan komen saya mengenai beberapa isu penting mengenai negara kita," katanya.

Pihak polis mengesahkan menerima laporan tersebut dan kes disiasat di bawah Seksyen 507 Kanun Keseksaan kerana melakukan ugutan jenayah, yang membawa hukuman denda dan penjara maksimum tujuh tahun, jika sabit kesalahan.

2 comments:

  1. jangan takut Tunku kalau mereka boleh main ugut ugut kita boleh main lebih dari itu untuk ajar mereka cukup cukup, andai perkara yang buruk berlaku ke atas Tunku angkara mereka mereka ini kita akan bangkit hapuskan mereka.

    ReplyDelete
  2. Anon 10:50 - Nak ajar mereka cukup cukup macamana kalau penguasa kita dan Melayu kita sendiri takada teloq.....kalau tang cakap semuanya cukup hebat macam nak runtuh langit.....

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.