Saturday, June 22, 2013

Cina Semakin Kurang Ajar Dan Perlu Diajar





Allah tidak mengizinkan perhimpunan syaitan apabila cina-cina kafir berdepan dengan jerebu yang tebal di kawasan perhimpunan 'Black 505' di Padang Merbok, Kuala Lumpur.

Kumpulan penjahanam negara dikatakan telah  berhimpun di tujuh lokasi utama yang ditetapkan dan akan berarak dari lokasi masing-masing ke padang Merbok walaupun pihak berkuasa telah memberi amaran. Mereka berbuat demikian kononnya tanda bantahan mereka terhadap dakwaan berlakunya penipuan dalam pilihan raya umum lalu.





Tujuh lokasi yang telah ditetapkan oleh penjahanam negara adalah di Jalan Pekeliling, ibu pejabat PAS di Jalan Raja Laut, kawasan sekitar Sogo di Jalan Tuanku Abdul Rahman, Jalan Sultan, Brickfields, Universiti Malaya dan Masjid Negara.Kumpulan penjahanam yang dimonopoli oleh cina dikatakan akan membawa tiga tuntutan utama menuntut kepimpinan SPR meletak jawatan, mengadakan pilihan raya semula bagi 30 kawasan, dan menghentikan persempadanan semula sehingga kepimpinan SPR baru dilantik.

Kesemua yang mereka tuntut tidak munasabah langsung kerana jika benar mereka membantah kenapa tidak membuat tuntutan melalui saluran yang betul bukannya untuk menjahanam negara.

Inilah jenis cina yang tidak sedarkan diri setelah diberi hidup selesa mencari rezeki di Malaysia sehingga mendapat kekayaan yang begitu luas mereka kini mula tamak mahukan kuasa pula.

9 comments:

  1. Bala jerebu dah sampai kl menyambut rusuhan pihak pemberontak yg didalangi kafir harbi.

    Geng2 babi tak turun takut sakit,jerebulah katakan.Tinggallah geng2 lembu pas dan monyet2 pkr menjalankan perintah ketua2 mereka.

    ReplyDelete
  2. Alah, setakat bagi AMARAN... Manalah cina tu nak takut!.. Lebih lebih lagi di bawah pemerintahan PM sediada ni. Lembik! Bini pun tak leh control, nak control rakyat! Apalah nasib kita yg ngundi BN skg ni. Lepas ni kita merempat kat tanah air sendiri bertuankan cina!!! Bro bro blogger, tak yah lah menulis nak membodek sakan.. Ingat2 lah, PM/BN tu tak penting. Yg penting Islam dan Bangsa kita. Tolong bagitau PM/BN, negara perlu perubahan drastik dari segi politik tapi bukan bagi kat PR. Yg penting BN kena berubah!!!

    ReplyDelete
  3. KENAPA TAK BERKUMPUL TEMPAT2 CINA BERNIAGA SEPERTI BUKIT BINTANG,PETALING STREET,CENTRAL MARKET,TOKONG2 DAN SEBAGAINYA ?? SETIAP KALI BERDEMO MESTI NAK LALU TEMPAT MELAYU BERNIAGA SERTA MASJID ?? ORANG MELAYU MASIH LENA DIPERBODOHKAN ORANG2 KAFIR SERTA BANGSAT2 PENGKHIANAT TAMAK HALOBE!!!! KESIAN NASIB ANAK MELAYU DIPERBODOHKAN !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju 100%!!! Biar Cinabeng kongsi rasa rugi tutup perniagaan...baru adil sikit ni asyik Melayu je rugi...lama lama jd layu..

      Delete
    2. Sudahnya speaker dewan bagi kat cina... sikit2 diorang amik kuasa kita...

      Delete
  4. Orang orang melayu ni bukan diperbodohkan tapi memang SEDIA BODOH........Konon dah moden sangat....Duit simpananan pun tak sampai 10% berbanding dengan orang cina tapi konon dah hidup senang sangat......sekiranya Allah tarik balik sampai merempat baru tersedar BODOH DARI AZALI.

    ReplyDelete
  5. siapa yg suruh mansuh ISA? Pembangkang kan? PM kita pun ikutla kononnya nk popular.tp tk sedar ramai rakyat malaun belum cukup bertamadun lg...berak kencing masih bersepah! lepas tu bila ISA dihapus dan penjahat dibebaskan...naiklah pulak indeks pembunuhan..kecurian dll...PDRM pulak disalahkan....Singapore yg moden tu pun masih ada ISA

    ReplyDelete
  6. kote2 anak2 kera PKR dan anak2 lembu PAS tu agaknye masih kulop lagi kot, mcm kote anak2 babi DAP jugak. kalau tidak taklah sama2 bodoh2 belaka dan senang diperbodohkan oleh pengembala2 masing2.

    ReplyDelete
  7. orang melayu bagi speaker sama cina menunjukkan melayu paling bodoh di muka bumi...tanah pun melayu jual sama cina, lesen pun melayu jual sama cina. apa kaki melayu ajar cina???? saya malu dengan bangsa saya sendiri yang asyik menyalahkan cina tetapi bangsa sendiri tidak pandai berusaha...

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.