Wednesday, July 24, 2013

Tahniah Penyokong BN Tidak Melayan Provokasi Bodoh Pas


PRK Duan Kuala Besut setakat ini diiktiraf sebagai prk yang paling aman kerana penyokong-penyokong BN tidak melayan provokasi bodh Pas.

Jika dilayan penyokong bodoh Pas ini sejak jam 09.00 pagi tadi mereka sudah membuat provokasi bodoh dengan harapan agar berlakunya pergaduhan.

Provokasi pertama apabila tibanya menteri besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said untuk lawatan beliau ke pusat pembuangan undi. Mereka merampas kerusi roda daripada tangan Ahmad Said dengan memaki hamun. Kemudian apabila ketibaan Datuk Ahmad Maslan diringi dengan caci dan maki hamun tetapi itu semua tidak dilayan oleh penyokong BN walhal penyokong BN lebih ramai daripada penyokong Pas.

Sekali lagi lagi mereka menghina apabila calon Barisan Nasional (BN), Tengku Zaihan Che Ku Abdul Rahman membantu pengundi warga emas ke pusat pengundian sambil melambai dan bertegur sapa kepada penyokong-penyokong parti lawannya di Pusat pengundian Kg Nail hari ini.

Tetapi kedatangan Nik Aziz di kg Nail tidak balas oleh penyokong BN.

Jadi kesimpulannya undilah calon Barisan Nasional demi kesejahteraan semua.

1 comment:

  1. mu ni pelawok no 1. takdo belaku maki hamun dari 2 beloh pehok, semua aman tenang.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.