Sunday, August 4, 2013

Wanita Umno setuju jawatan Presiden, Timbalan Presiden tak dipertandingkan


Pergerakan Wanita UMNO sebulat suara bersetuju jawatan Presiden dan Timbalan Presiden UMNO tidak dipertandingkan pada pemilihan parti akhir tahun ini. 

Persetujuan itu dicapai dalam mesyuarat Exco Wanita yang dipengerusikan Ketuanya, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil, petang semalam.

Shahrizat berkata, sekiranya ada pertandingan Pergerakan Wanita UMNO akan menjadi benteng bagi memastikan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan Timbalannya, Tan Sri Muhyiddin Yassin, kekal sebagai Presiden dan Timbalan Presiden UMNO.

5 comments:

 1. Ha ha macam biasa dengar... Cerita dulukala di kampong saya, apa apa mesyuarat syarikat pinggan mangkuk, khairat kematian, madrasah dll akan ada satu cadangan " kita cadang kekal yang lama " huh so much about inclusive, tranformation etc...

  ReplyDelete
 2. Mana ada demokrasi dalam umno..paklah 140 Najib 133, wajarkah di kekalkan...? Heran melayu da nak lemas masih takut..

  ReplyDelete
 3. bila masanya ahli2 UMNO dapat menilai prestasi presiden dan timbalannya kalau bukan masa ini. Jangan beri mesej yg salah kpd pemimpin kita dgn menyatakan jawatan mrk kekal dan tidak perlu dinilaikan oleh ahli UMNO.

  ReplyDelete
 4. Lesbian betul. Dah tak Ada calun berkaliber untuk bertanding Kedua-dua jawatan tersebut.

  Atau kocek semua dah penuh kut?

  ReplyDelete
 5. NOKNOK
  Hahaha...da nak mampos da UMNO nie....semua takyah pertandingkan...korang pegang la jawatan tu ke lubang kubur...hehehe...jadi presiden UMNO pertama yang akan membawa UMNO menjadi pembangkang di M'sia..huhuhu..

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.