Saturday, September 28, 2013

Tamparan Hebat Buat Umno Gopeng


Umno Bahagian Gopeng mengalami tamparan yang cukup hebat apabila penyandang Ketua Bahagian Gopeng mengalami tentangan hebat daripada seorang anak muda yang bernama Hamizura Osman dalam perebutan kerusi Ketua Bahagian Gopeng.

Oleh itu pandai-pandailah perwakilan Umno Bahagian Gopeng membuat keputusan samada untuk mengekalkan Umno Gopeng seperti sekarang 'asyik berjanji tapi tak ditunda' atau berubah mengikut peredaran semasa.

Politik sekarang bukan lagi politik kedai kopi yang memanggil sekumpulan ajen kemudian belanja minum kopi kemudian menjalankan kempen tetapi politik sekarang ahli Umno mahu perubahan, perubahan kepada cara kerja, kebajikan ahli, kebajikan orang Melayu bukan kumpulan tertentu sahaja.

Penyandang Ketua Bahagian wajar mengeluarkan apakah misi dan visi jika beliau mahu perwakilan mengekalkan beliau sebagai Ketua Bahagian bukan membentuk kumpulan tertentu untuk mencari populariti.

Selamat Bersidang kepada semua perwakilan semoga apa yang anda pilih mampu memanfaatkan semua orang Melayu di kawasan Gopeng.

6 comments:

 1. "Selamatkan Gopen" dari mulut ........... masuk ke mulut ........... !!!!

  (fill in the blank)

  ReplyDelete
 2. "Selamatkan Gopen" dari mulut ........... masuk ke mulut ........... !!!!

  (fill in the blank)

  ReplyDelete
 3. "Selamatkan Gopen" dari mulut ........... masuk ke mulut ........... !!!!

  (fill in the blank)

  ReplyDelete
 4. Janganlah pulak Hamizura Osman tu Jadi macam kakak dia..... Kalau admin org sana... tahulah ceritanya... heheheh

  ReplyDelete
 5. Yang nak menentang pun cakap tak serupa bikin camna. Zura..., zura

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.