Tuesday, September 10, 2013

Umat Islam Terus di Tekan Oleh Kaum Laknatullah kecuali Pas yang menurut telunjuk mereka


Hari ini adalah peringkat kedua rayuan ke penggunaan kalimah Allah oleh pihak Kristian dan masih boleh dibawa ke Mahkamah Persekutuan.

Umat Islam terus ditekan dan dihimpit selagi tidak menurut telunjuk mereka seperti parti PAS yang mengambil keputusan menyebelahi penganut Kristian membenarkan kalimah Allah digunakan dimana sahaja termasuk dalam bible berbahasa Melayu.

Datuk Zulkifli Noordin selaku peguam pemerhati yang berada di dalam bilik mahkamah melaporkan melalui twitter beliau bahawa sekarang wakil Peguam Negara iaitu Peguam Kanan Persekutuan Suzana Atan telah memulakan hujah.

Hakim yang bersidang hari ini diketuai Datuk Seri Mohamed Apandi Ali, Datuk Abdul Aziz Abdul Rahim dan Datuk Mohamad Zawawi Salleh.

Umat Islam yang masih setia sanggup berkorban demi mempertahankan kesucian Islam sedang membaca surah Yaasin secara beramai-ramai diluar Mahkamah.
2 comments:

  1. Dalam Sejarah..ramai juga yang Bersorban berjubah...dan pada asalnya pejuang islam yang masuk Kristian...(boleh rujuk internet)...Jadi kala dalam PAS pon ada ini tidak menghairankan...kekadang mereka akan menyebunyikan identiti kristian mereka...(macam cara syiah)..

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.