Thursday, November 21, 2013

Pas Baru Sedar Karpal Sama Seperti Najis Mughallazah


Pas mula menyedari penyertaan mereka dalam pakatan haram hanya hanya untuk melengkapkan impian pemimpin kafir untuk menjatuhkan Islam.

Hanya pemimpin Pas yang tidak mempunyai latarbelakang Agama seperti Mat Sabu, Husam Musa dan seangkatan dengannya seronok kerjasama dengan parti kafir kerana mereka disogok dengan pelbagai harta dunia yang membolehkan mereka hidup mewah.

Kini Pas mula sedar kerjasama mereka dengan kafir DAP yang membawa najis Mughallazah amat merugikan umat Islam sendiri.

1 comment:

  1. JIJIKNYA maruah PAS, sampai begini sekali HINAnya kedudukan PAS dlm. DAPBANGKAI! Dan ramai si LIBERAL yg. amat BODOH dan PENGKHIANAT dlm. PAS, sampai MENGHINA golongan ULAMA dlm. PAS seolah KOLOT ('kenegerian')!

    Maka, malang betul PAS makin diJAHANAMkan si MUSUH ISLAM/MELAYU yg. makin berlambak dlm. PAS!

    Saya sendiri pernah berjumpa Mamat Sabu - saya syak dia ini dari puak Cina (muka dan perangai seolah mcm. Cina SAMSENG DAP). Puak Kristian Zionis dr. DAPBANGKAI/PKR disyaki sering MENYAMAQ sebagai orang Islam, termasuk utk. terus MENJAHANAMkan PAS sebagai parti Islam tulen, serta menjatuhkan Islam/umatnya dari dlm, termasuk dgn. menyebarkan fahaman Syiah/Komunis/Kristian Zionis/Liberal, dan menjatuhkan Malaysia (dan negara Islam lain) sbg. NEGARA ISLAM! Sebab itu makin ramai si kononnya-'Islam' yg. ganjil/kurang ajaq dlm. PAS, termasuk yg. membuat lapuran polis ke atas Mufti Kedah kita yg. menghentam fahaman Syiah. Dan tidak mustahil mana-mana pemimipin PAS, terutamnya ULAMA TULEN dlm. PAS, dan yg. ingin bersatu dgn. UMNO, akan disasarkan MUSUH ISLAM/MELAYU ini utk. diracun!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.