Sunday, November 17, 2013

Tokong kafir Guan Eng Kutuk Umno dan Hasut Penduduk Sabah SarawakLim Guan Eng yang terkenal dengan panggilan tokong yang bongkak dan sombong hari ini mula menghasut rakyat Sabah dan Sarawak agar membenci Umno.

Beliau menuduh pemimpin muda di peringkat Persekutuan daripada Umno menimbulkan kekecohan di antara Putrajaya dan kerajaan negeri Sarawak.

Lim Guan Eng menuduh Umno adalah sebuah parti yang mengamalkan sifat perkauman dan ekstrim.

Tokong kafir Lim Guan Eng juga menawarkan khidmat menghasut kepada rakyat Sabah dan Sarawak jika mereka mahu supaya pada PRU14 nanti Umno tidak lagi memerintah Sabah dan Sarawak.

Mandat kerajaan Sarawak sekarang akan tamat pada 2016.

Pakatan kafir juga menawarkan kepada Sabah Sarawak royalti 20% berbanding 5% hasil minyak yang dikeluarkan dikawasan perairan masing-masing.

7 comments:

 1. Itu adalah tugas Guan Eng. Jika UMNO iklas dalam perjuangan mereka maka pemimpin2 UMNO harus jujur iklas dan amanah dalam memikul tugasan sebagai pemimpin.

  ReplyDelete
 2. Apa yang anda dapat bila menyokong Dapig? Kepuasan? Seronok? Hebat? Bangga? Lain-lain keseronokan?

  ReplyDelete
 3. Kita jgn. TERPERANGKAP dgn. drama-drama DAJAL si DAPBANGKAI/PKR ni!

  Sedangkan senyap-senyap Musuh Islam/Melayu dr. puak DAJAL Kristian Zionis DAPBANGKAI/PKR, disyaki, terus makin agresif menggunakan agama Kristian, utk. menghasut Bumiputera Bukan Islam [termasuk utk. membenci Islam/umatnya (terutamanya Melayu-Melanau) dan UMNO] serta MENGKRISTIANkan lagi seramai Bumiputera miskin, di pendalaman Sabah/Sarawak, serta kpg. Orang Asli dan kpg. estet India miskin. Yg. penting bagi MUSUH Islam/Melayu terutamnya dr. DAPBANGKAI, ialah supaya P. Pinang, Selangor, serta Sabah-Sarawak (yg. kaya minyak-gas), disyaki, dapat diKRISTIANkan, supaya senang utk. diJAJAH dan Malaysia sbg. NEGARA Islam serta umat Islam/Melayunya dpt. ditumbangkan!

  Dan lelaki Cina Kristian Zionis, disyaki ejen KAPIR DAPBANGKAI/PKR juga disyaki makin direkrut mengahwini kaum Orang Asli dan Bumiputera miskin Sabah/Sarawak, termasuk melalui NGO-NGO si KAPIR, yg. kononnya nak membantu Bumiputera miskin di pendalaman - lihat di http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/11/06/baram-dam-native-suit.aspx, Natives file suit over removal of native land rights for Baram Dam project, by stephen then, November 6, 2013. Dan disyaki lebih senang lelaki menjadi ejen dlm. hal ini, kerana kaum isteri dan terutamanya anak-anak sbg. jenerasi akan dtg., akan lebih senang dibentuk termasuk sbg. pemimpin – lihatlah kaum Penan yg. semakin militan dan amat anti Islam/Melayu-Melanau.

  DAPBANGKAI/PKR disyaki akan menggunakan Ketua-ketua kpg. yg. punya pengaruh besar dan anak-anak muda, yg. senang dihasut. Jgn. lupa kerana DAPBANGKAI/PKR adalah sekutu kuat PAP-Barat-Israel, disyaki, wang tajaan akan berlimpah, utk memudahkan sebrg. projek di pendalaman, termasuk yg. kos tinggi! Maka Adun-adun BN, terutama yg. Islam/Melayu, juga baik lebih aktif TURUN PADANG di pendalaman Sabah-S’wak!

  Bahkan saya syak Allahyarham Timbalan pegarah JAKIM S'wak dan 3 pekerjanya dilanggar lori balak (pemandunya lari) juga sebenarnya diRANCANG secara halus; apalagi S'wak makin disasarkan Musuh Islam/Melayu utk diKRISTIANkan (sebab itu juga saya syaki inilah mengapa kpg-kpg PUSAKA Islam/Melayu, termasuk tepi laut, terutamanya di Sibu, Bintulu, Kuching dan Miri asyik terbakar - utk. dihalau atau diRAMPAS tanah/kpg). Patutnya mulai sekrg., maklumat aktiviti mana-mana pegawai mana-mana jbtan agama Islam kita mesti dirahsiakan dan setiap tugasan dan pejabat mendpt. iringan/kawalan polis, dan KDN serta PDRM mesti bekerjasama dgn. polis negeri (yg. kdg-kdg. dikuasai Bukan Islam yg. disyaki tidak peduli bila mangsa adalah umat Islam/Melayu) bila berlaku jenayah, yg. termasuk rompakan/kebakaran/pembunuhan/kemalangan jlnraya-industri, yg. ganjilnya, tetapi sungguh menyayat hati, MAJORITInya adalah umat Islam/Melayu di seluruh Malaysia ini!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 4. jangan bagi muka....aku tahu sangat dia orang ni

  ReplyDelete
 5. Saya hairan kenyataan semalam Menteri Kesihatan nak Kem. Pertahanan buka hospital tentera pd. doktor -doktor pelatih dr. IPT Awam dan Swasta! Harapnya kalau Kem. Pertahanan setuju, tolong SIASAT latarbelakang doktor-doktor pelatih ini dan hanya rakyat M'sia, dan bukan EJEN DAPBANGKAI/PKR (dan sekutu mereka dr. PAP:Barat-Israel)!

  Saya cdgkan sebuah HOSPITAL ISLAM, yg. doktor dan jururawat, disiasat latarbelakang dgn. ketat, dan hanya beragama Islam dibenarkan bertugas, dan kawalan rapi KDN,demi keselamatan pemimpin/rakyat Islam/Melayu kita apabila jatuh sakit atau ditimpa kemalangan!

  Bayangkanlah jumlah umat Islam/Melayu diBUNUH dgn. pelbagai cara dlm. setahun; dlm. lima tahun - ini yg. mereka si DAJAL MUSUH Islam/Melayu sedg RANCANG dgn. halus! Tapi MO ini tidak dipandang serius nampaknya oleh pemimpin UMNO mahupun PAS!

  Kerana, yg. hairannya, kenapa PEMIMPIN/BIJAK-PANDAI/RAKYAT dr. umat Islam/Melayu adalah MAJORITI, ditimpa mcm-mcm penyakit. kemalangan, jenayah dan bencana, di Malaysia ini? Kita bukan nak menyoal Takdir, namun angkara JAHAT pd. mangsa dan keluarga mereka, tidak boleh dibiarkan terlepas dlm. Islam (lihat suntikan kimia utk. menyebabkan kanser/sakit jantung/racun di http://www.globalresearch.ca/the-cia-has-attempted-to-assassinate-50-foreign-leaders-including-chavez/5326864, The CIA has Attempted to Assassinate 50 Foreign Leaders Including Chavez, Global Research, March 15, 2013; dan http://imeu.net/news/article0024562.shtml, Israel's History of Assassinating Palestinian Leaders, The IMEU, Nov 6, 2013)!

  Lihat YB MB Pahang kita jatuh sakit tenat tiba-tiba (syukur dah sembuh tapi harus diawasi dgn. ketat oleh polis di hospital – dan hanya doktor/jururawat khas patut dibenarkan merawatnya). Juga kematian mengejut Allahyarham Bukhari Che Muda, CEO Alhijrah, yg. juga sungguh terpelajar, di usia muda akibat kanser. Serta pembunuhan terbaru Allahyarham Ustaz Raffli dr. JAIP.

  Makcik Sambal Belacan.


  ReplyDelete
 6. Sial betul tokong tua nok ngasut mbiak sarawak. Sarawak masih mundur dan apa nok mbiak sarawak yokong cina sial ya. Sarawak di gade kedak singapork. Suruh lim kip sial pulang semenanjung.

  ReplyDelete
 7. Tampo je babi tu ...

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.