Sunday, December 15, 2013

Budak ini Mewakili Lim Kit Siang Pertikai Tindakan Kerajaan Benteras Fahaman Syiah
Budak perempuan ini dikatakan anak seorang bekas ahli wanita umno bahagian Ipoh Timor yang kecewa kerana tidak mendapat habuan. Beliau bernama Dyana Sofya Mohd Daud yang kini menjadi ahli seumur hidup parti kafir Dap.

Perempuan ini mewakili Lim Kit Siang mempertikaikan kerajaan Malaysia yang begitu tegas dalam membenteras fahaman Syiah yang diamalkan oleh Mat Sabu 121. Kenyataannya mendapat liputan oleh portal pembangkang dengan bertanya bagaimana pula dengan orang Syiah yang datang menuntut di pusat pengajian tinggi di negara ini.
Dyana Sofya Mohd Daud juga berkata rakyat Malaysia akan mudah keliru seperti dinyatakan oleh Mahkamah Rayuan pada bulan Oktober lalu yang mengharamkan pihak gereja menggunakan kalimah Allah dalam bible berbahasa Melayu.

Nasihat kepada Dyana Sofya Mohd Daud sekiranya jahil  tentang Agama usah berbicara kerana dikhuatiri menjejas akidah. Tutup aurat dahulu baru boleh bercakap soal Agama Islam.

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.