Saturday, December 14, 2013

Bukti Ini Pun Pas Boleh Nafikan Apatah Lagi Setakat Bukti BertulisPAS akan tetap mempertahankan timbalan presiden Mohamad Sabu atau lebih terkenal dengan nama Mat Sabu 121 setelah pendedahan 10 bukti beliau Syiah oleh Kementerian Dalam Negeri (KDN).


Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali (kanan) berkata bukti yang didedahkan KDN itu 'lemah' dan 'dangkal'.

"Saya menjangkakan bukti yang jelas tapi apa yang kita lihat ialah sesuatu yang amat dangkal...

Ini menunjukkan walau apa pun bukti yang diberikan oleh pihak kerajaan Pas tetap akan menafikan. Pas sekarang sudah tidak fikir haram dan halal dalam kepala hotak mereka adalah untuk 'membunuh' umno supaya pemerintahan Malaysia dapat diambil alih oleh kafir DAP.

2 comments:

  1. Ketua Syiah Kedah Abdullah Hassan senyum sinis dgn kesunggohan KDN/Jakim nk dakwa mat Sabu, beliau yg mengaku Syiah tidak berani didakwa manakala Mat Sabu yg belum tentu syiahnya sibuk nk didakwa... nmpk sgt main politik Ketua Samseng Bagan Datuk yg kurang cerdik lagi bahalul, jalan penyelesaian nya keluar Pas masuk Umporno pasti tiada kes,.....

    ReplyDelete
  2. Kalau sesiapa yang nak berzina dengan mana-mana perempuan masuklah Pasngok kerana Nik Aziz sebagai tokong akan menghapuskan dosa anda

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.