Sunday, December 15, 2013

Pembangkang Hina Tengku Razaleigh Kerana Rasmi Mesyuarat Agung Perkasa.Pembangkang yang diketuai oleh kafir Dap kesal dengan kehadiran Ahli Parlimen Gua Musang Tengku Razaleigh Hamzah untuk merasmikan mesyuarat Agung Perkasa Ke-4.


Menurut pembangkang mereka kesal kerana selama ini Tengku Razaleigh disifatkan banyak berpihak kepada pembangkang dan akan  tergugat apabila beliau dikatakan menerima undangan Pertubuhan peribumi Melayu Malaysia (Perkasa).

Portal pembangkang mengutuk tindakan Ahli Parlimen Gua Musang itu yang menerima lawatan daripada Presiden Perkasa, Datuk Ibrahim Ali dan mereka berasal dari Kelantan.

Walaubagaimanapun portal pembangkang memuji Tengku Razaleigh mempunyai pandangan yang disukai masyarakat bandar, canggih dan kosmopolitan dan mengutuk peribadi Ibrahim Ali yang kononnya dikatakan mempunyai pandangan kaum sempit dan sering melompat parti.
Bagi pembangkang mana-mana pemimpin yang menghadirkan diri dalam majlis yang dianjurkan oleh Perkasa dianggap terlalu hina berbanding dengan pemimpin yang menghadirkan diri dalam majlis yang dianjurkan oleh kafir Dap pula dianggap begitu mulia walaupun ada dihidangkan dengan daging babi sekalipun.

1 comment:

  1. Mat Sabu kata sanggup makan babi dengan Lim Guan Eng dari makan ayam dengan PM...

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.