Wednesday, December 25, 2013

Pemimpin Pas berjaya Ditarbiah Oleh Kafir DAP'Jesus Loves' Dr. Rani, ADUN PAS Meru masuk ke gereja  untuk berpolitik dengan menghasut agar penganut Agama Kristian tidak menyokong Umno.

Jika Umno mahukan sokongan penganut Agama Kristian pemimpin Umno kena sanggup masuk gereja dan buat macam pemimpin parti HamPas.

ADUN PAS Meru Dr Rani dengan begitu bangga berucap di dalam gereja sempena hari Natal

1 comment:

 1. Sdra Sungai Rapat online ,mohon masuk
  RAHMAH UNTUK SEMUA
  Keberanian Rani Osman Mujahid Ahjibb Gor ucapan resmi di gereja dan media sempena Christmas mengsahihkan dasar pelbagaian toleransi 1M transformaci liberal centrist moderate kelainan blue ocean strategy the best is yet to come endless possibilities high income nation neoliberal elitis bangsawan Ah Jib gor Gong.

  Ah jib pelupor Rahmah untuk Semua .

  Sudah kena pukulan hebat dari chinese tsunami,Ah Jib masih mahu terus kan
  ikut telunjuk katakata hikmat para punahsihat nya,terus tidak memperdulikan
  kelah kesah rakyat biasa kerana apa yang dalam kepala Ah Jib Gor adalah:

  Aku dah berjaya,aku suami FLOM, I love PM dan dapat sokongan dari superkiasu Ah Beng multitongsan tongkang turun, dan TS Khalid bekas UMNO protege PNB.

  Ah Jib yang kena pukulan tsunami penolakkan cina di Pulau Pinang masih
  bededegil menyokong usaha tindas orang melayu olih super kiasu Lim dinasti.Bersetuju menyambut bersama Cina beng superkiasu, peringkat Nasional Christmas di Pulau Pinang.

  Macam Sia sia buat ibadah umrah, masih mau buat toghut sama juga semacam Rani dan Mujahid. RAHMAH UNTUK SEMUA.
  .Sesiapa yang mengucap merry Christmas kapada penganut Christmas, bersetuju dengan pegangan bahawa Nabi Isa di lahirkan pada 25 december, dan juga Nabi Isa anak Tuhan. RAHMAH UNTUK SEMUA.
  Kesimpulan nya macam ni, scenario pasca PRU14,bila mana Ah Jib menjawat
  Ketua Pembangkang di Parliman,Ah Jib masih mengatakan Kita dah menang,saya adalah PM for All,saya di puji olih kerajaan Saudi masa aku buat UMRAH.
  Yang penting adalah Rahmah untuk Semua,versi Ah Jib/Rani/Mujahid, walau RM42 billion masih di belanjakan dan Rakyat samaada penyokong UMNO/PAS di belenggu kepahitan demi kepahitan kos sara hidup.Hebat sungguh gandingan kamu bertiga.Hebat sungguh KJ/Ibdillah pegawai penumpang nak habis kan 6 juta ringgit
  Tahniah. Yang penting adah RAHMAH UNTUK SEMUA ahli umno/pas.

  arjuna waspada
  changkat lobak

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.