Thursday, December 26, 2013

Pengerusi Himpunan Guling Kerajaan Kata Tak Terlibat Dengan Politik Tapi Ini Apa? Kecik-Kecik dah Menipu


Pengerusi Gerakan Turun Kos Sara Hidup (Turun)/Himpunan Guling kerajaan, Muhamad Azan Safar berkata, gerakan yang diasaskan oleh beliau tidak kena mengena dengan politik. Mungkin ramai penduduk kampung akan mempercayai bulat-bulat pembohongan budak yang belum mumayyiz, belum baligh pengetahuan ini.

Jika kita lihat gambar diatas beliau begitu bersemangat dan berkempen bagi pihak Pas di Kelantan dalam PRU13 walaupun masih belajar menggunakan pembiayaan daripada kerajaan.

Berselindung disebalik nama Turun Kos Sara Hidup (Turun) mereka terus dipergunakan oleh pemimpin pembangkang terutamanya cina kafir Dap dan Anwar Ibrahim demi untuk menggulingkan kerajaan dibawah pimpinan orang Melayu.

Beliau juga berselindung dengan gerakan mahasiswa islam Semalaysia(Gamis) kononnya beliau hanya memperjuangkan Islam tetapi bagaimana dengan gerakan tolak Umno/BN yang diasaskan oleh beliau sendiri.

Jika gerakan ini ikhlas dalam melaksanakan gerakan mereka kenapa perkampungan orang Melayu yang dirobohkan oleh rejim kafir Dap tidak dihalang?

Mereka sengaja menutup mata hanya kerana menerima sumbangan tertentu daripada pemimpin kafir yang mahukan budak-budak Melayu sendiri yang menumbangkan pemerintahan orang Melayu.

Mana ada kerajaan dalam dunia ini yang terlalu 'perfect' dalam melaksanakan pentadbiran contohnya di Kelantan, di Selangor dan di Pulau Pinang penuh dengan segala kezaliman tetapi oleh kerana rejim yang memerintah adalah daripada pakatan rakyat maka semua itu didiamkan sahaja.

Himpunan pembangkang di Dataran Merdeka pada 31 Disember 2014 ini sebenarnya adalah ciptaan kafir Dap dan Anwar Ibrahim yang berjaya menghidu peluang yang terhidang dalam isu kenaikan tarif elektrik.

2 comments:

  1. Tindakan umporno beria2 nk tumbangkan Kerajaan PAS Kelantan bkn ke pemerintahan orang melayu ke? Pya lah Haprak Admin .....

    ReplyDelete
  2. Kerajaan pas kelantan memang patut ditumbangkan...dah jauh sesatnya...

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.