Wednesday, December 25, 2013

Penghinaan Paling Bangang Daripada pemimpin Kafir Laknat DAP Nga Kor Ming


Satu gambar yang telah diedit dan dimuatnaik ke laman sosial twiteer oleh pemimpin cina DAP Nga Kor Ming telah mendapat tentangan daripada ramai pengunjung tweeter.

Nga Kor Ming yang terkenal dengan ucapan penghinaan ke atas ayat-ayat suci alquran telah menundang kemarahan orang ramai.

Ada yang berkata pemimpin cina kafir DAP terlalu berani menghina pemimpin Melayu kerana ada orang Melayu sendiri yang menjadi pecacai mereka demi untuk berkuasa bersama kafir Dap.

Inikah standard pemimpin pakatan haram yang perlu sokongan rakyat yang hampir setiapa hari menghina pemimpin Melayu dengan selamber sahaja.

4 comments:

 1. inilah seorang MP pembangkang yang baru naik gaji oleh zambri paria

  ReplyDelete
 2. mamat 26, 2013 at 2:00 AM = paria

  ReplyDelete
 3. Pukimak haram jadah ni memang macam ni. Taruk gambar Apek Kit siang dang pekong guan eng dalam FB

  ReplyDelete
 4. Melayu umporno Perak jugak yg bodoh kelas 1 cuba tengok di permis perniagaan kaum cina di Ipoh sape pelanggan nya? org2 melayu jugak, ape x boleh boikot ke peniaga cina, kalau perkara sekecil ni pn melayu perak x leh lakukan, camno nk tumbangkan DAP di perak, mike tau tak rata2 peniaga cina penyokong DAP... ngape melayu perak kayakan peniaga cina? sbb nya melayu perak bodoh n sesama melayu berdengki.......

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.