Monday, December 2, 2013

Sejak Ustaz Kazim Dilantik Sertai MT Umno Parti Balaci DAP(PAS) Mengalami Sindrom Sawan Babi Yang Kritikal


Satu Malaysia tahu parti Pas umpama balaci kepada parti kafir DAP yang terang-terang menolak Islam dan kini mereka mengalami sindrom sawan babi yang agak kritikal. Yang seronoknya Mursidul Amnya pun pun sama mengalami sindrom yang sama sejak Penceramah bebas, Ustaz Mohammad Kazim Elias dilantik menyertai majlis tertinggi Umno.


Mereka turut membuat pelbagai fitnah serta tohmahan yang dilemparkan oleh pucuk pimpinan serta ahli parti balaci Dap itu terhadap Ustaz kazim.

Fitnah dan tohmahan itu semakin `menjadi-jadi' selepas Ustaz Kazim ditawarkan sebagai ahli Majlis Tertinggi UMNO sehingga ada yang sanggup menggelarnya sebagai binatang, munafik dan barua UMNO.

Bapa balaci Dap iaitu Nik Aziz mengeluarkan tohmahan kata Ustaz Kazim seperti kambing yang akan dimakan serigala, agamawan bercelaru, seolah-olah akan jadi berhala atau patung sembahan dalam UMNO dan macam-macam.

Parti Balaci DAP(Pas) juga telah melancarkan perang terhadap Ustaz Kazim  dengan menggelar Ustaz Kazim sebagai anjing UMNO, macai UMNO, barua UMNO sedangkan Ustaz Kazim tak pernah jadi ahli UMNO.

Kesimpulannya Pas (parti balaci DAP) akan buat apa sahaja demi untuk menghalang mana-mana Agamawan untuk menyertai Umno kerana jika tiada Agamawan dalam parti Umno mereka mudah mempermainkan Umno dalam bidang Agama.

Sebelum ini Nik Aziz(bapa balaci Dap) pernah berkata Umno menjauhi ulamak, mengenepikan ulamak tetapi apabila pendekatan Umno untuk mengambil ulamak sertai Umno dialah yang menjadi batu penghalang.


Ternyata Nik Aziz dan ahli Pas telah mengalami sindrom sawan babi yang cukup kritikal hasil berkawan dengan parti kafir DAP.

Apa sudah jadi dengan cadangan bermuzakarah dengan Umno? Apakah pemimpin kafir Dap tidak memberi lampu hijau kepada Pas untuk bermuzakarah dengan Umno?

4 comments:

 1. Thniah untuk ustaz Kazim diatas perlantikan dalam barisan tertinggi AJK UMNO pusat.

  ReplyDelete
 2. Rakyat Malaysia khususnya umat Islam menyokong penuh kemasukan ustaz Kazim di dalam Umno

  ReplyDelete
 3. BERNAS benar pandangan mu ini Sg. Rapat!

  DAJAL betul mereka yg. MENGHINA para ulama INTELEKTUAL Islam TERKEMUKA kita spt. YB Ustaz Mohd. Kazim Elias Al-Hafiz [ceramahnya tak jemu lansung,termasuk di dlm. menggunakan bahasa org. kpg kita - teringat ceramah “Marah”nya, yg. memberi cth. tentang sikap marah yg. paling teruk dlm. Islam (teringat si PENJAHANAM dlm. PAS, sampai golongan ulama mcm. Ustaz Kazim pun mahu diHINA dgn. amat keji), dgn. mengajuk si Damak, dr. filem Klasik Melayu yg. begitu indah, lakonan pelakon GEMILANG kita, Allahyarham Nordin Ahmad, dlm. "Sri Mersing" –lihat di http://www.youtube.com/watch?v=YVC0PZ4XUg8]!

  Dan apa salahnya kalau Ustaz Kazim menetapkan syarat biar boleh menegur kesalahan dlm. UMNO,, kerana tujuannya IKHLAS berjuang demi MEMPERJUANGkan Islam/umatnya?! Apalagi, bila si LIBERAL pencinta "demokrasi-hak asasi" LIBERAL Barat-Zionis, makin mara mahu MENGUASAI keseluruhan UMNO/PAS, terutamanya PEMUDA UMNO! Maka, sebab itulah makin naik muka si KAPIR-puak-syaitan MUSUH Islam/Melayu dr. DAPBANGKAI/PKR - kerana ramai si LIBERAL Islam/Melayu dr. PKR/PAS/UMNO, asyik PUJA dan TUNDUK pd. mereka, di bumi PUSAKA NEGARA ISLAM kita ini!

  Lagipun, bijak benar strategi YAB PM kita ini utk. meningkatkan peranan ulama dlm. UMNO – utk. menyatukan PAS-UMNO serta umat Islam/Melayu, di masa hadapan, InsyaAllah! Ini yg. si Kapir Musuh Islam/Melayu dr. DAPBANGKAI/PKR (dan sekutu PAP-Barat-Israel mereka) amat benci!

  UMNO, termasuk PEMUDA, mesti tingkatkan peranan YB Ustaz Mohd. Kazim Elias serta YBHG Dr. Asyraf Wajdi Dato' Duzuki (Yg. Dipertua YADIM) – yg. suara mereka memang amat LANTANG MEMPERTAHANkan Islam/umatnya serta Tanah Melayu PUSAKA kita ini sbg. NEGARA ISLAM, serta utk. membimbing jenerasi muda Islam/Melayu kita yg. makin diJAHANAMkan budaya syaitan KAPIR Illuminati Barat-Zionis, yg. mencipta dan memaksa falsafah, budaya dan undang-undg LIBERAL Barat-Zionis ke atas seluruh Dunia termasuk Dunia Islam - tetapi sebenarnya di mana gaya hidup mcm. BINATANG BUAS-PENGIKUT-SYAITAN, yg. rakus memuja wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak)/bertelanjang-beraksi lucah dpn. awam, dadah, alkohol dan perjudian dsbnya - akan terus menjahanamkan akhlak, akidah dan tamadun umat Islam, terutamanya anak muda Islam, yg. sering TERSIHIR dgn. industri seni Hollywood/Barat-Zionis!

  Makcik Sambal Belacan – sungguh SAYU mengenang lagu ASLI, BUDAYA Melayu PUSAKA INDAH kita, Seri Mersing, nyanyian sungguh merdu Allahyarham-Allahyarham Kamariah Noor (mana gelaran utk. JASAnya) atau Puan Sri Saloma (AMN) [isteri kpd. SENIMAN AGUNG kita, Allahyarham, Tan Sri P. Ramlee (AMN)] - malangnya di http://ohvideotv.com/pusara-allahyarham-tan-sri-p-ramlee-musnah/, Pusara Allahyarham Tan Sri P.Ramlee musnah, adminrun March 28, 2013; serta WARIS (balu dan anak-anak kpd. Allahyarham Nasir P. Ramlee) arwah P. Ramlee hidup MELARAT di http://www.youtube.com/watch?v=Z8AdxeRbBYk , Bangga jadi cucu P Ramlee, Oleh Harian Metro (ROYALTI BERJUTA dr. filem/lagu P. Ramlee/Saloma yg. BERLAMBAK – adakah dgn. si KAPIR Shaw Brothers di S'pura tu?!)


  ReplyDelete
 4. yg jadi kambing adalah pas.. dh lama kena baham dgn serigala dap.. sbb tu nak sebut islam depan dap pun tersangkut.. negara islam dalam tong sampah, hudud kelongkang yg kena jual kalimah Allah..
  dalam pas semuanya ularmak terompah kayu, ularmak patung budha, ularmak sakit jiwa, ularmak rela makan daging babi, ularmak bercelaru, ularmak AKHIR ZAMAN..

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.