Saturday, December 7, 2013

Sial Apakah Yang Dibawa Oleh Fuziah Salleh Hinggakan Keseluruhan Kuantan Lumpuh Sepenuhnya
Menurut maklumat daripada penduduk Kuantan mereka ada menghubungi ahli Parlimen Kuantan YB Fuziah Salleh sebelum banjir buruk berlaku tetapi tidak dijawab. Oleh itu sukar bagi mereka untuk melaporkan kejadian banjir ketika itu banjir baru bermula.Semasa berkempen dahulu PKR yang mewakili pakatan haram telah berjanji akan menyelesaikan masalah banjir di Kuantan dan janji inilah yang menyebabkan Fuziah Salleh menang bergaya. 

Ketika ini hujan masih lebat sejak malam tadi sehingga pagi ini menyaksikan jumlah mangsa banjir di Pahang kembali meningkat kepada 38,210 orang, melibatkan lapan daerah hari ini.

Jurucakap Bilik Gerakan Banjir Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Pahang, Kuantan mencatatkan jumlah mangsa tertinggi iaitu 32,871 mangsa diikuti Pekan (3,464), Temerloh (839), Jerantut (519) Maran (183), Bera (117) dan Lipis (53).

Mangsa kini ditempatkan di 117 pusat pemindahan berikutan kediaman mereka dinaiki air akibat bencana itu.

Fuziah Salleh lesap entah kemana

9 comments:

 1. kalo dah kaki kelentong manamana pun kelentong...buka je tudung tuh kalo berani...

  ReplyDelete
 2. Nasihat untuk melayu bodoh kuantan dan cinabeng2 mata sepet yg tak sedor diri!!! Utk pru akn dtg....pilih la lagi wakil rakyat FOOLZIAH dan seangkatan dgnnya utk membela nasib rakyat agar kehidupan anda bertambah2 'makmur' ....Tahniah pd golongan yg ada otak tapi diletakkan di kepala lutut....

  ReplyDelete
 3. sial pm ada sikit. pm org pahang.

  ReplyDelete
 4. Mana ada sial majal orang ...zaman tun razak dulu pahang banjir besar juga..zaman najib pun sama..mencuci kekotoran maksiat warga pahang..menghapuskankan harta yang tak berkat..

  ReplyDelete
 5. Tak payah temberang, inilah balasan Allah kepada penduduk2 Malaysia yg mengamalkan rasuah dan rasisma. Harap Malaysia jadi kolam ikan.

  ReplyDelete
 6. Islam melarang umatnya mengangkat wanita sebagai ketua jika masih ramai lelaki yang layak.Bala bencana dan kemusnahan akan menimpa umat manusia yang menabal wanita sebagai pemerintah.Renung-renungkan dan selamat beramal...........

  ReplyDelete
 7. Ni sume bale pd org umno, ujian pd org pas.

  ReplyDelete
 8. Ini Allah turunkan bala kepada orang Pas yang menyokong LGBT dan menjual Kalimah Allah...mana kepada LGBT?

  ReplyDelete
 9. Ini sial umno punya....

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.