Saturday, January 11, 2014

Bob Lokman Menderita Paru-Paru Berair Di Hospital UiTM Sungai Buloh


Pelawak, pelakon dan penulis lirik yang menjadi aktivis Pas seumur hidup, Bob Lokman kini menderita menghidapi penyakit paru-paru berair berada di Hospital Uitm Sungai Buloh.

Beliau atau nama sebenarnya, Mohd. Hakim Lokman yang pernah mendakwa, orang ramai yang hadir ke setiap ceramah politik Pas juga lebih tertarik untuk mendengar apa yang keluar dari mulutnya berbanding penceramah politik dari parti Pas sendiri.

Semoga Bob segera sembuh dan memohon maaf kepada semua warga Malaysia yang difitnahnya serta bertaubat kepada Allah SWT.

Politik sesama Islam tidak akan kemana pun hujung-hujung kita akan kembali juga kepada yang Maha Esa. Kalau nak berdakwah pun parti Pas bukanlah tempat yang sesuai kerana pas kini sudah diresapi oleh parasit-parasit yang pro Islam liberal

3 comments:

  1. Jgn dikeranakan politik tergadai aqidah dan sampai kafir mengkafir sesama Islam.

    ReplyDelete
  2. Bob Lokman harus berfikir mengapa dia jadi begitu...mungkin sebagai isyarat daripada Yang Maha Esa kerana dia banyak dosa menfitnah, membohong dan menghina sesama Islam.

    ReplyDelete
  3. Macamana pula boleh tahu dia banyak dosa, jangan buat mengarut haiiih, nanti tak pasai pasai kita pulak berdosa. Orang tu sakit doakan cepat semboh, tak mau doa pun tidak mengapa tetapi jangan tuduh orang.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.