Wednesday, January 1, 2014

Lawak tahun 2014: Anwar Mesti Suka Lihat Gambar Ini


Tidak semestinya semua barang naik tidak disukai oleh rakyat Malaysia ada juga jika barang tak naik mereka akan menderita. Ada yang sanggup mencari pil, jamu yang boleh bagi barang naik seperti yang terdapat bersepah dalam Harakah Daily.

Pembangkang kata tindakan pentadbiran Dato’ Seri Najib Razak memotong elaun keraian anggota kabinet hanya mengulangi apa yang dilakukan oleh pentadbiran Tun Abdullah Ahmad Badawi pada 2008 yang juga mengumumkan pemotongan elaun keraian menteri sebanyak 10 peratus.

Jika benar ini hanya dicilok daripada pentadbiran Tun Abdullah Ahmad Badawi apa yang jawatankuasa pemandu buat? jika setakat penyelesaian main cilok-cilok sahaja.

Setakat ini keberkesanan Jawatankuasa Pemandu masih samar dalam membantu pentadbiran Perdana Menteri.

Susah juga jika disingkirkan mereka ini akan masuk pakatan haram pula sedangkan ditangan terdapat mereka banyak dokumen rahsia rasmi kerajaan.

Jadi nak tak nak biarlah.......selagi BN masih memerintah

Wanita ini dikatakan mempunyai 'power' membuat keputusan dalam jawatankuasa PEMANDU. Beliau dikatakan penasihat Perdana Menteri dalam memastikan KPI kementerian dalam negeri.

Beliau bernama Farah Intan Burhanuddin yang mempunyai hobi yang agak liar. Lihat di bawah0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.