Thursday, January 30, 2014

Pengacara Wanita Hari Ini sah bercerai talak satu


Pengacara rancangan Wanita Hari Ini (WHI), Siti Hasfizza Aswaty Sab Jahan hari ini sah bercerai talak satu dengan ahli perniagaan Afief Farhan Fauzi di Mahkamah Rendah Syariah di sini.

Hakim Syarie, Zainal Abidin Kusmin mengesahkan cerai talak rajie itu setelah membenarkan permohonan perceraian secara baik yang dipersetujui oleh kedua-dua pihak terlibat.

Sebelum itu, mahkamah membenarkan personaliti TV3 yang dikenali sebagai Fiza, 32, untuk menarik balik perceraian melalui fasakh yang difailkan sebelum ini.


Sumber: Utusan Online

1 comment:

  1. APA DAH JADI NI..KERAP SANGAT BERLAKU PERCERAIAN DIKALANGAN CELEBRITY MEDIAPRIMA, TV3 DAN LAIN2 ANAK SYARIKATNYA. OLEH ITU SEBAGAI PERINGATAN KEPADA YANG NAK JOIN TV3..TAK PAYAH LA JOIN SEBAB LEPAS KAHWIN NANTI 80% ANDA JUGA AKAN BERCERAI..DISEBABKAN..NAFSU GAYA HIDUP GLAMOUR MENGATASI GAYA HIDUP BERKELUARGA YANG SEDERHANA.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.