Wednesday, January 1, 2014

Suhaizan Kaiat Ugut Kerajaan Supaya Ikut Kehendak Mereka Atau Berdepan Dengan Demo Besar-Besaran


Suhaizan Kaiat yang juga Ketua Pemuda Pas berkiblatkan Anwar Ibrahim membuat ugutan kepada kerajaan agar mengikut kemahuan mereka.


Jika kerajaan masih berdiam diri seramai 10,000 golongan anak muda yang kesemuanya adalah anak Melayu akan membuat perhimpunan haram besar-besaran di Dataran Merdeka.

Perhimpunan Haram malam tadi sebenarnya gagal kerana penganjur yang didalangi oleh pembangkang menjadikan protes turun harga barang hanya gimik politik sahaja.

Mereka lebih berniat untuk menghuru-harakan negara agar pelabur takut untuk melabur diMalaysia dan sekaligus menyebabkan ekonomi Malaysia jatuh merudum.

Kejadian peserta perhimpunan haram menaiki pentas dan meraba beberapa wanita disifatkan sebagai satu kelakuan beruk. Ambil gambar sembahyang nak tunjuk pada orang ramai kononnya peserta ini semuanya alim walaupun tidak ambil air sembahyang tetapi perangai macam setan.

Rakyat semakin hari semakin membenci pakatan haram dengan perangai mereka seperti beruk dan mengganggu hak asasi manusia golongan majoriti di Dataran Merdeka.

4 comments:

 1. seorang pemimpin muda yg menganut agama PASYIAH yg tak faham langsung hukum ISLAM .......aku.......kalau lah terjumpa BINATANG ni dimana saja ,aku akan terajang dia

  ReplyDelete
 2. yg ada cuma penganut PAS ... mana pemimpin DAP ? mana pemimpin PKR ?
  kalo ada pun sorang dua balaci aka hanjing kurap ...
  pada penganut agama PAS ... apa hukumnya bila menyekat rezeki peniaga kecil yang kerugian malam tadi .. mana nak pusing modal ... mana nak cari belanja sekolah anak
  ni nak buat lagi .... !!?? jangan kacau kami cari makan bro .... parang makan dia nanti

  ReplyDelete
 3. Salam Bro,macam mana pula kalau kita penyokong-penyokong UMNO berdemo besar-besaran di Kelantan ?

  ReplyDelete
 4. Oii..Suhaizan..kau tak payah le nak tunjuk pandai. Senang senang kau di kelentong oleh PKR dan DAP.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.