Tuesday, February 25, 2014

Demi Untuk Membantu Teresa Kok Malaysiakini Terpaksa Buat Drama Penuh Meloyakan


Malaysiakini hari ini terpaksa membuat satu drama yang penuh dengan kahak-kahak busuk demi untuk membantu Teresa Kok dalam kes penipuannya terhadap tumpahan cat di tangga pejabatnya.


Amat malang sekali apabila Malaysiakini pun mengambil jalan cerita yang sama iaitu taktik simbahan cat merah kononnya ditemui di luar pejabat portal berita pro-pembangkang Malaysiakini di Bangsar Utama, Kuala Lumpur.

Yang paling menarik Malaysiakini berjaya membawa seekor itik kononnya ditemui dalam sebuah kotak yang ditinggalkan bersebelahan pintu masuk utama bagi menampakkan isu ini semakin menarik dan semakin lucu.

Amat menghairankan apabila kes ini juga dikaitkan gambar Andartu ahli parlimen Seputeh Teresa Kok kononya diganggu oleh NGO Islam.

Yang paling lucu juga paling awal sampai pejabat adalah Editor GrafikMalaysiakini, Azlan Zamhari, sampai lebih awal ke pejabat itu pada jam 6.15 pagi, mendapati cat merah itu masih lagi basah.

Hanya pecacai bodoh sahaja yang akan percaya dengan drama yang dibuat oleh portal pembangkang ini. Ini juga sedikit sebanyak cuba mempermain-mainkan siasatan polis kononnya pihak polis boleh dipermainkan.

Jika drama ini masih tidak memihak kepada andaratu Teresa Kok, mungkin esok Malaysiakini akan bawa babi pula ke pejabat?

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.