Monday, February 24, 2014

Hadi Membayangkan Pas Boikot PKR di Dun Kajang Selepas Dikenakankan Bayar RM2 Juta


Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang membayangkan akan meminta jentera Pas boikot PKR di Kajang apabila dirinya sendiri diperintah membayar ganti rugi RM2 juta kepada Ketua Angkatan Muda PKR Mohd Shamsul Mat Amin - yang menjadi calon PKR DUN Bukit Besi pada pilihan raya umum lalu berhubung kes saman fitnah.

Mohd Shamsul yang juga ketua pkr memfailkan saman itu bagi membersihkan namanya, susulan ceramah Abdul Hadi di Kampung Tebakang, Alor Limbat pada pilihan raya umum itu.

Mohd Shamsul mendakwa ceramah itu mengaitkan calon PKR dengan pil kuda sekaligus menjatuhkan maruahnya dan keluarga serta menjejaskan reputasinya sebagai calon PKR dan ahli perniagaan.

Jika Presiden sendiri sudah tidak hormati oleh rakan dalam pakatan untuk apa lagi Pas berada dalam pakatan tersebut.

4 comments:

 1. Tak pe tumpang tuah..pkr klu ada...dihina pun takpe..kesian presiden parti islam..

  ReplyDelete
 2. Assalammualaikum wmt,
  Itulah tindakan sewajarnya yg patut dilakukan oleh ahli Pas.
  Tak itu pun Pas selama ini dianggap bagaikan 'melukut ditepi gantang' oleh PKR, DAP dan yg paling penting oleh Anwar Ibrahim.
  Kalau sebagai pemimpin utama PKR dia tak mampu damaikan antara anak buahnya dgn Presiden Pas, apa ke jadahnya duduk dalam pakatan?

  ReplyDelete
 3. Allah masih sayangkan Hadi lagi....betui. ..Kot Allah tak sayang dia senang je...Hadi ikut Anuar dan Rani dan Kalid Samat masok gereja..Tup Tup Malaikat Maut mai cabut nyawa Hadi dalam GEREJA ! NAYA .......

  ReplyDelete
 4. Setelah Hadi Awang bersekongkol dengan PKR dan DAP untuk bersama menjual Kalimah Allah kepada orang Kristian dan hingga sekarang ini pun tidak pernah membatalkan persetujuan tersebut,. maka inilah salah satu musibah yang diterima oleh Hadi Awang...Tak tahulah apabila di hujung nyawanya nanti entah apa yang akan Allah tunjukkan kepadanya sebagai renungan di kemudian hari...

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.