Sunday, February 23, 2014

Ramainya Yang Hadir Kuliah Agama Bersama Anwar Ibrahim?


Anwar meneruskan kempen di Dun Kajang walaupun pihak SPR belum  memberikan kebenaran untuk berkempen. Demi untuk memenangi kerusi yang baginya agak susah beliau perlu turun hampir kesemua ceruk rantau daerah Kajang bagi berjumpa dengan semua pengundi Kajang.

DiMasjid pun sudah digereja pun sudah ditokong pun sudah kini Anwar Ibrahim berjinak-jinak dalam memberikan kuliah Agama disurau-surau terpencil. Anwar hendak menunjukkan kepada pengundi Kajang bahawa dia bukan setakat membaca khutbah di gereja tetapi boleh memberi kuliah Agama.

Inilah yang dilakukan oleh Anwar demi untuk menyakinkan pengundi Melayu.

2 comments:

  1. Perghhh bersesak sesak yang datang hendak menyaksikan peliwat tegar menunjukkan aksi meliwat minda pengundi dun kajang

    ReplyDelete
  2. Anwar, PAS, PKR UMNo adalah munafik terbesar di Malaysia. Penjilat Bontot Cina Tegar ... Merka ini semua harus dihapuskan dari bumi Malaysia. DAP berjaya dengan kebodohan korang semua, takde cara lain ke nak carik duit yang halal selain daripada jadi ahli politik bertuhankan cina DAP ?

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.