Wednesday, March 26, 2014

Bob Lokman Berjaya Memberi Tazkirah Politik di Surau Milik Petronas


Ini gambar yang dikirimkan oleh pekerja Petronas yang tidak berpuas hati tindakan Surau Petronas menjemput Ustaz Segera PAS Bob Lokman, untuk memberi ceramah / tazkirah politik waktu Zohor sebentar tadi. 

Sudah tidak adakah lagi ustaz yang berwibawa dan berilmu yang dapat dipanggil oleh Petronas untuk berceramah dan memberi tazkirah?

Apa kelulusan Agama Bob Lokman? Adakah Bob Lokman mendapat tauliah dari mana-mana Majlis Agama Islam untuk memberi ceramah / tazkirah? 

Kenapakah Petronas sebagai tulang belakang kerajaan menjemput Ustaz Segera PAS yang saban hari memaki hamun Kerajaan? 

Adakah AJK-AJK Surau Petronas telah dipenuhi dengan juak-juak PAS, tak ubah seperti gunting dalam lipatan? 

Sebelum ini pelawak, pengacara dan penulis lirik Bob Lokman pernah ditahan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) kerana menyampaikan ceramah agama tanpa tauliah.

Bob dikatakan ditahan ketika menyampaikan ceramah Agama di sebuah surau di Hulu Langat dan dibawa ke balai polis berdekatan.

Beliau juga pernah berkata semua penjawat awam bodoh kerana menerima pencen 60 tahun kerana hari ini pencen esok mampus.

3 comments:

 1. GERAMnya aku! PETRONAS ni disyaki dah dikuasai geng GAY DAJAL tak - kalau mereka boleh menyokong si PELIWATPEMBANGKANGSONGSANG !

  Sebenarnya seluruh Dunia, termasuk Tanah Melayu ISLAM kita ini mahu di’GAY‘kan oleh puak pengikut SYAITAN Illuminati Barat-ZIONIS terutamanya rejim Amerika, melalui ejen tempatannya termasuk si PELIWATPEMBANGKANGSONGSANG dan PENGGANAS Red BeanBANGKAIBABI - lihat di http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=40983, Repost: Obama’s Sodomite Past Comes Back To Haunt Him, By Wayne Madsen on January 8, 2012 (kalau berita ini tak benar, tentu Obama dan geng Gay ZIONISnya yg. ramai dlm rejim Amerika, dah SAMAN).

  Apa maknanya Illuminati ini - lihat di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html , Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel, by Bill Woollam; di http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm , The Order of Skull and Bone; di http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/the-order-of-the-illuminati/ , The Order of the Illuminati: Its Origins, Its Methods and Its Influence on the World Events, Dec 12th, 2012; dan di http://www.youtube.com/watch?v=4x-cHySUlw , IIlluminati Satanism, by EYEOFILLUMINATI2012.

  Dlm. industri seni Barat-ZIONIS, tamadun syaitan Illuminati ini juga diPUJA oleh kumpulan KAPIR Heavy Metal/mana-mana artis yg. berperangai-BUAS-mcm-haiwan, termasuk Madonna, Lady Gaga, Keisha; Rihanna, Beyonce, Miley Cyrus dsbnya – lihat di http://www.altheadlines.com/famous-illuminati-members-13248490 /, Famous Illuminati Members, By: David Veritas, May 14, 2013; dan di http://www.altheadlines.com/top-10-illuminati-symbols-hidden-in-plain-sight-13249963/ , Top 10 Illuminati Symbols Hidden In Plain Sight, By: David Veritas, July 23, 2013.

  Tengoklah kejatuhan tamadun Barat-ZIONIS, dan kebencian meningkat dr. puak SYAITAN Barat-ZIONIS ini pd. ISLAM/umatnya – lihat bagaimana si FEMINIS KAPIR hampir TELANJANG mcm si BINATANGBUAS Barat-Zionis menyerang dan menghina “Berlin's Islamic Week“ di Jerman - di akhbarANTI-ISLAM http://www.dailymail.co.uk/news/article-2586403/Troupe-topless-Femen-protesters-dragged-kicking-screaming-Berlins-Islamic-Week-meeting-covering-anti-Islam-messages.html !

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 2. Sejak bila pula Lokman dah jadi guru agama atau ustaz? Hancurlah agama Islam jika org yg cetek agama pun boleh sampai ceramah/tazkirah.

  ReplyDelete
 3. Jgn ckp bob lokman si azhar idrus pun merapu jugak...sewel. Ilmu ugama tk setinggi mana dah pandai nk goreng org.Yg aku meluat jemaah dlm surau tu buat dunno je dan tk halau si bob ni.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.