Saturday, March 29, 2014

FITNAH TERBARU MUSA HITAM TERHADAP TUN MAHATHIR.


1. Kita digemparkan satu berita dimana Musa Hitam menuduh Tun M berada di Malaysia sewaktu berlakunya kejadian Mamali 19 November 1985.

2. Selepas hampir 30 tahun.....

Musa Hitam dedahkan Matathir berada di Malaysia bukannya berada di China seperti yang dilaporkan dalam media dalam insiden MEMALI pada 19 nov 1985 yang mengorbankan 14 nyawa.

Musa dedahkan dalam Forum Diskusi Politik Malaysia : Dulu dan Sekarang anjuran Kerajaan Kelantan kelmarin dan moderatornya Prof Datuk Dr Mohamamad Agus Yusof..


2. Menurut Musa Hitam, Tun Mahathir tidak berada di China, tetapi berada di Malaysia bukan setakat hari pertama kejadian sahaja, malah hingga hari ke empat. 

Anda boleh baca disini laporan daripada portal pembangkang

3. Malang sekali, PMO ucapan Tun M pada 22.11.1985 di Qing Hua University Beijing membuktikan Tun M berada Di China. Malah dalam buku " Five Principles of Chinese Policies" menunjukkan bahawa Tun M sememangnya di China pada 20 - 28 November 1985

4. Kegilaan apakah yg melanda Musa Hitam bekas Timbalan Perdana Menteri dan juga Menteri Dalam Negeri ketika itu, sanggup menuduh Tun Mahathir sedemikian rupa?

5. Ini adalah kertas putih yang ditandatangan sendiri oleh Musa Hitam dan dibentangkan di Parlimen tanpa sebarang bantahan dari PAS.

Baca disini

6. Yang paling lucu, Prof Agus begitu terperanjat dengan kenyataan Musa Hitam hingga terkeluar perkataan "Oh My God".

#Kesimpulan

Bila berada dipentas bersama dengan ahli politik Pas Musa Hitam akan bertukar menjadi Pas, bila bersama Anwar Musa Hitam akan berkata Liwat dihalalkan..inilah standard orang Melayu berpolitik demi untuk mencari kuasa.

10 comments:

 1. Musa Hitam ini diberitakan MABOK ARAK masa buat keputusan Memali...

  Agak2 nya minum BRANDY atau WHISKEY...

  Padan muka anak mati kat Highland Towers...

  ReplyDelete
 2. Dah tak ada jawatan mulalah meracau tak tentu pasal. Kenapa tak buat kenyataan semasa jadi Pengerusi Sime Darby?

  ReplyDelete
 3. Tambahan..mati dlm keaiban..tu pun tak insaf lg

  ReplyDelete
 4. Poyo je musa hitam ni...naya che det kena tuduh.

  ReplyDelete
 5. Seingat saya TM masa tu ada di Jepun dan bukan China. Antara ingat lupa, ada reporter Malaysia minta ulasan TM ketika di Jepun mengenai peristiwa Memali.

  ReplyDelete
 6. Adakah seorang lagi yang akan di kutip pr..

  ReplyDelete
 7. Selepas Anwar Ibarahim, nampaknya seorang lagi mantan Timbalan Perdana Menteri sudah di hinggapi sindrom nyanyuk.Bravo Tun Mahahthir,walau pun Tun jauh lebih berumur berbanding mereka berdua,daya fikiran Tun masih baik dan sindrom nyanyuk belum mengenai beliau.Semuga Tun panjang umur dan terus memberi buah fikiran bernas utk ugama,bangsa dan negara.Hidup Tun.

  ReplyDelete
 8. Si PENGKHIANAT nikan hidup mewah dan glamour bukan main, mcm. omputih - disyaki diBIAYAI sbg. ejen tempatan Barat-ZIONIS!

  Yg. ganjilnya keluar pula kenyataan dajal PENIPU dia ni, sewaktu baru keluar artikel BERNAS, yg. tersebar meluas kat Barat, mengaitkan MAS kita yg. hilang itu dgn. Soros dan memuji YAB Ayahanda Tun kita!

  Lihat artikel amat BERNAS dr. wartawan Jepun Yoichi Shimatsu, yg. menyambungkan titik-titik penting misteri kehilangan MAS kita ini, termasuk penglibatan si ZIONIS Soros, bukan shj. utk. menjatuhkan Iran tetapi kerana dendamnya yg. lama, pd. YAB Ayahanda Tun kita!

  Lihat tulisan Shimatsu di http://www.sovereignindependentuk.co.uk/2014/03/28/latest-posts-role-of-israel-and-soros-exposed-by-mh370-twin-jet-in-tel-aviv-top-10-veterans-stories-in-todays-news-march-26-2014-adl-deceit-sinks-judgeship-t/, Role of Israel and Soros Exposed by MH370 Twin Jet in Tel Aviv, By Yoichi Shimatsu, March 26, 2014 !

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 9. DOJ .. Maklumat Risikan Terkini !!
  >>> KLIK HERE !! <<<

  ReplyDelete
 10. DOJ .. Maklumat Risikan Terkini !!
  >>> KLIK HERE !! <<<

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.