Monday, March 24, 2014

Mudahnya Menang Buat Wan Azizah


Agaknya itulah dalam kepala Anwar Ibrahim dan Wan Azizah apabila menang bergaya walaupun calon BN lebih bersih dan berwawasan.

Hanya berbekalkan kipas ditangan, sedikit air mata, persepsi suaminya dizalimi membuatkan masyarakat Kajang mengundinya.

Undi orang Melayu juga meningkat, diharap Wan Azizah tidak sia-siakan orang Melayu yang mengundinya.

18 comments:

  1. Alhamdulillah sg rpt cer tnya kak midah x nak join kak wan ke dlm umno pun org hargai jasa beliau

    ReplyDelete
  2. Silap cai2 ameno gk suruh pengundi melayu tolak clon cina kuakkuak

    ReplyDelete
  3. umno sedar tak lagi org melayu dah tunjuk bukti muak sgt2 pada umno dan bijak memilih.

    berlagak sgt lg melayu umno ni tengoklh dah kalah mcm2 alasan lg mereka akankeluar.

    Biarlah smpai satu saat, umno akan hilang di dunia dan diganti dgn Melayu yg betul2 akn perjuang dan pertahan Melayu.. bukan yg angkuh dan tamak haluba spt umno sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anuar tu nak perjuangkan melayu ker. ? Apa bengap kau ni, dia nak gadai kat bangsa cina pun kau sokong... Banyak minum air kencing pkr...

      Delete
  4. YA ALLAH! Pemimpin UMNO harus sedaq JANGAN lagi BODEK pengundi Cina! Kalau tidak, bakal hancoq Tanah Melayu ISLAM, pusaka nenek moyang berzaman kita ini dikuasai PENDATANG KAPIR! Tak guna kita, BUMIPUTERA ISLAM/Melayu terus TUNDUK-mcm-KULI pd. bangsa PENDATANG-yg- tak-sedaq diri!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    ReplyDelete
  5. OI anon-anon 1.11 & 1. 131m, lu dua ekoq ni ANJING DAPBANGKAIBABIkah? Jijik mulut lu yg. memang mcm. BANGKAI penuh ulat - lu banyak lahap itu BABI punya KANGKANGkah?! Atau lu mabuk minum itu KENCING BABI aahhh?!

    ReplyDelete
  6. Ameno bodohkan bangsaa melayu bangsa subsidi hingga ketingalan dlm politik dan ekonomi x spt bangsa cina berjaya politik dan ekonomi dan bangsa yg berjaya inilah ameno hulur tangan minta duit beratus juta setiap kali pilihanraya

    ReplyDelete
  7. Petugas bn bangsa melayu makihamun petugas pkr semata pertahan calon nyonya mata sepet woi cai cai cina dap ko ludah cina mca ko jilat

    ReplyDelete
  8. Ayuh sg rapat kita tolak pemimpin bangsa cina tak kira dari parti mana dia....ada berani ke

    ReplyDelete
  9. Haha kalau umno tolak pemimpin yg bkn melayu dan islam hmmmm tersungkur makan tanah la umno

    ReplyDelete
  10. Teruk betul bahasa dan adab orang pkr ni. Tak sedar diri ditunggangi oleh kaldai gaytuak and babimoroon. Nanti jatuh tersungkur tak de tempat nak merempat akibat bersekongkol dengan harbi manipulasi yang pandai berlakon dan berolok2 sehingga dikaburi mata mereka melihat mana batu, kayu, intan, kaca atau permata. PLEASE COME BACK from the wilderness, I really do hope muslims will reunite.

    ReplyDelete
  11. On another note, to all muslim pkrians. Sorry for the raw/crude language. But I hope you could decipher my sincere intention. PLEASE COME BACK from the wilderness, I really do hope muslims will reunite and save our motherland from being invaded by another kind of intruders, the dapsters.

    ReplyDelete
  12. Melayu Taman Delima dan Sungai Sekamat tak mahu undi cina... hanya undi Melayu sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha undi melayu tapi melayu junjung cina... Bengap... Kena tipu...

      Delete
  13. OI anon-anon 1.27, 1:38 & 1:41 am, nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAIBABI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, sedg. MENGAMOK!

    PI MAMPOS lu punya ekoq-ekoq ni kat BLOGDAPBANGKAIBABI yg. BODOH mcm. KERBAU!

    ReplyDelete
  14. teruk betuk bahasa org unno ni, memaki saja. tapi itulah kenyataan nya pls came back to Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Back to Islam bukan gadai Islam mcm PAS...

      Delete
  15. OI anon 12.11pm, lu ni ANJING KURAP DAPBANGKAIBABI aahh?? DAPBANGKAIBABI akan MAMPUSS di Tanah Melayu ini!

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.