Friday, March 14, 2014

Pengundi Kajang Tanya Apa Wan Azizah Buat Semasa Jadi Wakil Rakyat Permatang PauhKempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) N25 Kajang masuk hari keempat hari ini. Nampaknya PKR yang mengkambing hitamkan Wan Azizah isteri kepada Anwar Ibrahim dilihat optimis bahawa mereka akan menang dengan penuh bergaya.

Wan Azizah berjanji kepada pengundi Dun Kajang bahawa beliau akan memberi khidmat yang terbaik kepada mereka jika pengundi memilih beliau menjadi wakil mereka.

Tetapi ramai pengundi mula bertanya kepada Wan Azizah ketika beliau menjadi Ahli Parlimen Permatang Pauh apa yang Wan Azizah lakukan untuk penduduk yang mengundi beliau.

Menurut penduduk Permatang Pauh mereka menghadapi kesukaran untuk berjumpa dengan Wan Azizah untuk mengadu sebarang masalah di kawasan.

Wan Azizah lebih banyak menghabiskan masa di Kuala Lumpur sahaja berbanding dikawasan Permatang Pauh.


Sementara itu jentera kempen PKR terkejut beruk apabila dihadiahkan satu risalah benar mengenai  Wan Azizah Wan Ismail

Ketua Penerangan KEADILAN Selangor, Shuhaimi Shafie akan buat laporan polis.

5 comments:

 1. Mana jam Omega? Simpan kat sana. Ada dengan saya kat lengan ni tapi awak tak nampak. Tu lah pakai sarong tangan ni boleh sorok jam

  ReplyDelete
 2. Wo wo wo,bini mat liwat ni pakai sarong tgn bertemu bersalam dgn org ramai..jijik kotor ke rakyat??

  ReplyDelete
 3. Dia buat bodoh jer itu pun ada yang undi dia lagi

  ReplyDelete
 4. Tanya plak. Buat apa lagi buat fitnah ar.

  ReplyDelete
 5. Kipas dan sarung tgn ada makna tu. Tok moh bekalkan.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.