Saturday, March 22, 2014

Penyokong Fanatik Pembangkang Lakukan Kerja Bodoh, Tidak Mustahil Zaharie Lakukan Perkara Yang Sama


Jahat sungguh pembangkang sengaja cuba cetuskan provokasi dimana sahaja tanpa mengira perasaan keluarga mangsa penumpang pesawat MH370.
Semua perkara hendak dipolitikkan, inilah akibat terlalu banyak dengar fitnah daripada ceramah yang dianjurkan oleh pemimpin mereka,

Bagaimana pula jika ada yang menulis dimana lebuhraya rakyat setelah lebih 5 juta dikutip oleh kepimpinan Pok Nik, sudah tentu keadaan akan jadi kelam kabut.

Laporan yang dibuat oleh Mail Online bahawa Kapten zaharie fanatik kepada ketua umum PKR ada benarnya. Laporan itu juga memberi satu fenomena bahawa jika terlalu fanatik terhadap politik apa sahaja boleh dilakukan.

Oleh itu kepada yang bodoh yang letak otak dikepala lutut tolong padamkan dan fahamilah perasaan keluarga mangsa kehilangan pesawat MH370

4 comments:

 1. Muka bdak tu pon jelas kelihatan bodo...

  Minyak yg lebih 3 batu nautika mana ada hak pada kjan negeri....

  X tau undang2 betul bdak ni....

  Patut la nuar dah jatuh hukuman 5thn penjara pon masih nak sokong....bodo betul...

  Buat malu org kelate jaa...

  ReplyDelete
 2. jagalah perasaan keluarga mangsa jangan nak politik sahaja

  ReplyDelete
 3. Itu tandanya Allah dah letak Malaun tu dlm kumpulan yang HATI MEREKA DI PETRI KAN dari Rahmat Allah..

  Mereka ini serupa Iblis yakni TIADA BELAS KASIHAN...

  ReplyDelete
 4. Sebenarnya seluruh Dunia, termasuk Tanah Melayu ISLAM kita ini mahu di’GAY‘kan oleh puak pengikut SYAITAN Illuminati Barat-ZIONIS terutamanya rejim Amerika, melalui ejen tempatannya termasuk si PEMBANGKANGPELIWATSONGSANG dan PENGGANAS Red BeanBANGKAIBABI - lihat di http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=40983, Repost: Obama’s Sodomite Past Comes Back To Haunt Him, By Wayne Madsen on January 8, 2012 (kalau berita ini tak benar, tentu Obama dan geng Gaynya yg. ramai dlm rejim Amerika, dah SAMAN).

  Apa maknanya Illuminati ini - lihat di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html, Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel; dan http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm, The Order of Skull and Bone. Dlm. industri seni Barat-ZIONIS, tamadun syaitan Illuminati ini juga diPUJA oleh kumpulan KAPIR Heavy Metal/mana-mana artis yg. berperangai-BUAS-mcm-haiwan, termasuk Madonna, Lady Gaga, Keisha; Rihanna, Beyonce, Miley Cyrus dsbnya – lihat http://www.altheadlines.com/famous-illuminati-members-13248490/, Famous Illuminati Members, By: David Veritas, May 14, 2013; dan http://www.altheadlines.com/top-10-illuminati-symbols-hidden-in-plain-sight-13249963/, Top 10 Illuminati Symbols Hidden In Plain Sight, By: David Veritas, July 23, 2013.

  Tengoklah kajatuhan tamadun Barat-ZIONIS, dan kebencian meningkat dr. puak SYAITAN Barat-ZIONIS ini pd. IISLAM/umatnya – lihat bagaimana si FEMINIS KAPIR hampir TELANJANG mcm si BINATANGBUASmcmBANGKAI Barat-Zionis menyerang dan menghina “Berlin's Islamic Week“ di Jerman - di akhbarANTI-ISLAM http://www.dailymail.co.uk/news/article-2586403/Troupe-topless-Femen-protesters-dragged-kicking-screaming-Berlins-Islamic-Week-meeting-covering-anti-Islam-messages.html

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.