Sunday, March 23, 2014

Provokasi Melampau PKR, 'Memang Mereka Dilatih Bertindak Demikian' - Dr Sidek Baba


Prof. Datuk Dr. Sidek Baba berkata beliau tidak terkejut dengan provokasi yang dicetuskan oleh penyokong Anwar Ibrahim kerana mereka memang diajar dan dilatih bertindak demikian.

Dr Sidek yang bekas Setiausaha Agung ABIM sebelum ini turut mendedahkan maklumat bekas orang kanan Anwar, Senator Ezam Mohd Nor yang bercerita tentang kejadian Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail yang pernah menelefonnya dari Washington agar tidak membenarkan mana-mana lelaki bermalam di rumah kediamannya bersama Anwar.

Dr Sidek Baba pernah menggemparkan dunia politik apabila mendedahkan tiga sebab beliau meninggalkan Anwar, meskipun lebih 30 tahun mereka bersahabat baik.

Dr Sidek Baba menasihati anak muda agar meneliti kes terlebih dahulu sebelum menuduh kerajaan kejam terhadap Anwar Ibrahim. Jika Anwar Ibrahim tidak melakukan perbuatan liwat kenapa beliau takut untuk mengemukakan buktinya.

1 comment:

  1. MUDAH SAJA, DIMANA ADA PKR DAN PAS...DISITU AKAN ADA SAMSENG MELAYU. MEREKA INI AKAN TUNJUK LAGAK YANG MEREKA LAH KUAT PERKASA DAN BOLEH MEMBULI ORANG LAIN. DI KAJANG TIDAK TERLEPAS DENGAN FENOMENA INI. ITULAH SEMSENG SAMSENG BERWATAK BEROK DAN BABI HUTAN YANG SUKA MENYONDOL...BODOH BANGANG! DALAM KAMUS POLITIK AKU..TIDAK ADA PERKATAAN PKR, PERKATAAN INI TELAH AKU CAMPAK DALAM TONG SAMPAH.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.