Saturday, March 15, 2014

Saya Tak Kelapaq Sangat Nak jadi Adun Tapi Saya Geram Depa Panggil Saya Nenek Doll
Kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) N25 Kajang masuk hari keempat hari ini. Wan Azizah diberitakan mengamuk sakan apabila digelar Nenek Doll oleh penceramah penyokong Barisan Nasional.

Menurut Wan Azizah dia pun tak kelapaq(Ingin) nak jadi Adun pun tetapi demi untuk membetulkan keadaan beliau terpaksa lakukan.

Semuanya kerana suaminya yang memaksa beliau bertanding kerana suaminya Anwar Ibrahim tahu Wan Azizah ada senjata yang mampu buat pengundi Dun Kajang cair iaitu buat-buat menangis seperti yang beliau buat semasa PRU12 Permatang Pauh.

PRK Kajang adalah satu pembaziran wang dan masa rakyat yang dilakukan secara sedar dan tidak bertanggungjawab oleh Anwar Ibrahim dan PKR. PRK Kajang juga diadakan untuk meningkatkan lagi suhu perseteruan sesama rakyat semata-mata untuk menyelamatkan air muka Anwar Ibrahim.

Anwar memang tidak akan peduli semua itu selagi dia boleh menimbulkan suasana serba panas, menggelegak dan kacau kerana hanya melalui kekacauan yang berterusan rakyat akan semakin keliru supaya mudah pula dimasukkan jarum hasutannya.

Sebab itu jugalah rakyat jangan terpedaya dengan permainan Anwar.

Foto dan video by Minag Jinggo

7 comments:

 1. kah...kah...kah...

  ReplyDelete
 2. kesimpulannya laki bini kaki juboq, suka main belakang. Bau taik

  ReplyDelete
 3. Cakap macam pelaq

  ReplyDelete
 4. Nak belakon apa. Majlis peguam pun kata suka sama sukan.patut pun jadi nenek dol ingat nak jadikan rakyat selangor ini samdol ?

  ReplyDelete
 5. JIKA KITA NAK ORG SIMPATI KITA MESTI JUGA BERSIMPATI
  KESIAN UMUR DAH LANJUT DUK MELALAK TIAP MALAM
  AKU TANYA U ADAKAH SUAMI KAMU MELIWAT KAMU ///// JWP DNG JUJUR

  ReplyDelete
 6. bila dia kena balik mula la minta simpati kaitkan dengan anak cucu semua
  bila kutuk isteri PM takde plak nak pikir camtu

  anak muda konon....
  gi mampos la

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.