Wednesday, April 30, 2014

Ahli PKR Kini Semakin Ganas Bila Ketua Umumnya Pun Penyangak dan Penipu


Anwar sering menyalahkan parti lawannya iaitu Umno yang membuat pemilihan dengan taktik kotor tetapi lihatlah apa yang terjadi dalam pemilihan parti ciptaannya lebih kotor daripada yang pernah rakyat Malaysia saksikan.

Hampir setiap malam Anwar mengutuk, menghina dan mencaci pemimpin umno sedangkan keadaan dalam partinya penuh dengan keganasan sehingga sanggup berbunuhan sesama sendiri. 


Tidak ada isu lain hanyalah beliau difitnah dan tidak membenarkan mempertahankan dirinya didepan hakim kerana pemimpin putrajaya telah mempermainkan peranan dalam keputusan hakim mahkamah rayuan.

Hanpa percayakah saya meliwat? tanya Anwar kepada hadirin...

Ada yang kata percaya!!!!....maka hadirin melihat pada yang berkata itu dengan muka yang amat marah.

Ada yang tersenyum sahaja melihat gelagat Anwar bertanya demikian dengan senyum sinis sahaja seolah-olah percaya Anwar melakukannya.

Hakim juga sering menjadi sasarannya seolah-olah isu penghinaan mahkamah tidak timbul lagi bila Anwar berkali-kali mempertikaikan keputusan mahkamah.

Apakah ini akan jadi kayu pengukur dalam sistem keadilan di Malaysia dalam kes penghinaan mahkamah apabila ada orang lain mempertikaikan sepertmana Anwar pertikai?
3 comments:

  1. Makcik sambal belacan...ko tolong komen sikit.

    ReplyDelete
  2. Tahun 1998 mungkin tak percaya, tapi sekarang 100% percaya si PELIWAT ni memang jijik.

    ReplyDelete
  3. Sudah sudah la buat fitnah....gambar lama...cari edia lain la ...bongok

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.