Monday, April 28, 2014

Anwar Kata “Saya Sepatutnya Jadi Perdana Menteri” Kepada Susan


Anwar Ibrahim berkata beberapa rundingan telah dibuat antara beliau dengan Penasihat Keselamatan Amerika Syarikat, Susan Rice dimana beliau mengadu bahawa gabungan pakatan haram iaitu PKR, Pas dan DAP yang sepatutnya menjadi kerajaan Malaysia selepas pilihan raya umum ke-13 yang lalu bukannya BN.

“Manakala saya yang seharusnya menjadi Perdana Menteri Malaysia,” dakwa Anwar Ibrahim ketika perjumpaan dengan Susan, hari ini lapor akhbar milik PKR Suara Keadilan

Hari ini, Susan Rice bertemu Anwar Ibrahim dan beberapa pemimpin pembangkang apabila Obama enggan berjumpa dengan Anwar Ibrahim.


Anwar juga mengadu bahawa beliau difitnah dalam kes liwatnya sehingga menyebabkan beliau dipenjara 5 tahun.

Anwar berkata walaupun kami pakatan rakyat mempunyai parti pelbagai Agama dan bangsa tetapi kami saling hormat menghormati dan bersefahaman seperti dibawah



Kata Anwar "Kami mempunyai 'track record' yang baik dalam menguruskan negeri" seperti dibawah:


Kata Anwar "Kami juga berjaya mempamerkan pemilihan yang paling adil belum pernah dibuat oleh mana-mana parti dalam Malaysia" seperti dibawah:




5 comments:

  1. Ini artikal terbaik mengenai kunjungan Obama kesini. Tapi sayangnya ada satu raja susan tak jumpa - raja tok moh........barangkali raja tu sebok kut?

    ReplyDelete
  2. No words could describe the reaction......kah kah kah kah kah kah.......Mad dog keep on barking sampai mampus dalam jail. Pemimpin hebat masuk jail kerana perjuangan dan kebenaran, Sekor berok bernama Nuar yang hendak sangat jadi perdana menteri kasuk jail kerana melakukan seks bontot....kunyit punyer orang.

    ReplyDelete
  3. anuar ibrahim...
    dah sampai masanya saudara memikirkan hayat umur yang dah tak seberapa nak panjang dengan BERAMAL.... kau dah banyak buat masalah pada negara ni... jangan cakaplah pasal parti yg kau pimpin.. masalah rumahtangga kau pun dah cukup menyesakkan akal fikiran yang waras ini. macai2 kau tak fikir semua benda2 ni sebab (aku berani cakap) macai2 kau hidup atas duit @ upah.. masalah kau.. bertimbun ysng amat... bini kau, mcm kau juge, tak reti nak buat apa, dlm dewan mcm sakai yang amat sakai... nurul izzah anak kau, lagilah... hampir2 tak terhitung masalah dia.. rumahtangga dia.. ishhh malas nak senarai, banyak sangat...
    udah2lah tu...
    -TOK NIN-

    ReplyDelete
  4. Mungkin esok HAK KESAMAAN SEKS-MELIWAT-BINATANG pula dituntut si puak PKRSODOMDAJAL ni!!

    Sebenaqnya "equality & liberty" (hak kesamaan & kebebasan - yg. lahir waktu "French Revolution"-yg.-amat-BUAS, diketuai ZIONIS, dlm tahun 1798), dicipta siYahudi ZIONISDAJAL, utk. meletakkan kuasa Syaitan (sbg. tuhan mereka) SAMA dgn. kuasa ALLAH SWT kita; dan "evil is equal to good" - sebab itu perangai-mcm-haiwan-buas, termasuk bebas semutlaknya, jadi si GAY/KAPIRDAJAL, makin digalakkan puak SYAITAN-gila-SODOM ni!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).


    ReplyDelete
  5. Bang nuar,sblm ko masuk jel ko handover lah jijah kat aku,walaupun jijah tu tua tp boleh jugak aku rasa jubur dia.thank you.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.