Tuesday, April 8, 2014

Bagaimana Pesta Seks Dibenarkan Dikawasan Parlimen PKR dan DAP


Semakin ramai pembangkang seperti PKR dan DAP semakin banyak parti liar yang diadakan di negara kita. Terkini bertempat di Pool, Jalan Ampang pada 11 April ini, satu lagi parti liar akan dianjurkan. Amat malang apabila pesta seks bebas itu diadakan dikawasan Parlimen Ampang yang dimenangi oleh Zuraidah daripada parti PKR.

Ini merupakan pertunjukan yang melalaikan anak anak muda Malaysia bertemakan bikini dan minuman keras hendak dianjurkan. 

Apakah parti ini dibenarkan oleh pihak berkuasa? atau mereka melakukan secara haram.

Tahun Melawat Malaysia 2014 bukan tahun membuat parti-parti liar yang tidak mendatangkan faedah. Pelancong luar datang ke Malaysia hendak menikmati pantai kita yang cantik, hendak berhibur dengan tarian kebudayaan dan keindahan Malaysia, makanan kita yang pelbagai yang enak-enak dan bukannya parti buih, parti telanjang dan sebagainya.

Menteri Wilayah Persekutuan Dato Seri Tengku Adnan telah mengarahkan DBKL supaya memberi arahan kepada pihak pengurusan premis The Pool ditutup dengan kadar segera.

DBKL tidak pernah mengeluarkan sebarang lesen berbentuk pesta seks kepada mana-mana premis.
Sementara itu di Pulau Pinang dimana Ketua Menterinya disahkan seperti mirip Khalifah Umar Abdull Aziz oleh pemimpin Pas dikatakan menjadi pusat maksiat ketika ini.

4 comments:

 1. Mana Hadi Awang. Tak berani nak tentang ka. Takut kena luku dengan Karpal kah!

  ReplyDelete
 2. Depan mata pun tak berani nak tegur. Ini kan pula nak buat Hudut. Mabuk ka!

  ReplyDelete
 3. Tak jemput Melayu pun. Kenapa sibuk. Anwar O.K. saja.

  ReplyDelete
 4. Nnt kot mak hang pi pesta tu nnt hang juga yg terkejut. ..

  Kita ok je kalau mak hang nak pi pesta tu...No comments ler..

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.