Monday, April 14, 2014

Di Mana Pemimpin Pas Ketika Tony Pua Menghina Agama Islam


Bagaimana Pas mendakwa mereka memperjuangkan Agama Islam jika penghinaan terhadap Agama Islam ini pun dibiarkan.

Tarbiah apakah yang Pas telah lakukan terhadap pemimpin DAP sehingga mereka menjadi semakin biadap dengan Agama Islam?

Apakah parti ini yang akan diharapkan untuk mempertahankan Islam jika pakatan menang?

Ini kenyataan Tony Pua dalam facebooknya:

"Is this the way to "defend" one's religion? By forcefully abducting and converting children aged under 9?

Is this religious justice or religious chauvinism despised in our holy books?

Or is this a despicable selfish attempt to secure child custody by abusing religion and religious insecurities?"

3 comments:

 1. Si BANGKAIBABIpua ni patut diTENDANG keluaq dari Malaysia, NEGARA ISLAM ini, berani betul nak menghina ISLAM/umatnya serta undg-undg SYARIAH kita

  Sebenaqnya, di Tanah Melayu ini, puak KAPIR GAY/PORNO, Kristian Zionis serta PENYAMAQ Islam PKRPELIWAT/DAPBANGKAIBABI sbg. ejen Illuminati Barat-ZIONIS ini, sedg- mempergunakan sbg. senjata DAJAL mereka, golongan Melayu/Islam LIBERAL/puak GAY, dlm PKR/PAS/UMNO utk. MEROSAKKAN perjuangan amat BERANI Islam/Melayu, terutamanya lawan MUSUH-MUSUH Islam/Melayu [puak Illuminati ditubuhkan dan dikuasai puak ZIONIS yg. ingin menubuhkan Satu K'jaan Dunia (New World Order) - bertuhankan Syaitan, di mana kebebasan individu adalah mutlak]!

  ZIONIS paling DAJALRothschild, (Soros, Murdoch, Rockefeller dll, juga adalah dari geng Rothschild) - yg. juga menubuhkan IsraHELL dgn. membunuh dgn. amat kejam secara beramai (Genocide) Bumiputera Islam Palestin, dan disyaki memulakan perang Dunia Pertama dan Kedua, serta membunuh Tsar Russia dan seluruh keluarganya, Pres. Lincoln, Kennedy, Allahyarham Pres. Yasser Arafat dll, dan merupakan dalang di belakang 9-11 itu serta perang BUAS yg. akan berterusan sekarang ke atas Dunia Islam yg. kaya minyak-gas, serta menjadikan Israel kuasa Nuklear, yg. paling bahaya ke atas Dunia Islam (lihat di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html , Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel, by Bill Woollam , dan di http://ascendingstarseed.wordpress.com/2013/09/29/hitler-was-a-rothschild-and-so-was-his-daughter-angela/ , Hitler Was A Rothschild And So Was His Daughter Angela, Posted on May 8, 2013 by Dublinsmick)!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 2. betul la tu..kita ada undang2...bukan main culik macam tu jer...jangan matlamat menghalalkan cara..

  ReplyDelete
 3. tidakkah ada sesiapa yang masih ingat kisah menyayat hati perjuangan islam sejati terdahulu mempertahankan NATRAH di Singapore. ketulinan islam agaknya telah lenyap bersama2 sejarah kisah natrah yang dilupakan...........demikianlah islam sekarang .......dipolitikkan hingga lesu bersepai......

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.