Thursday, April 24, 2014

Dr Asri Takut-Takut Untuk Sebut Nama Anwar Ibrahim Dalam Kes Ubah Hadis
Setelah didesak akhirnya Dr Asri telah membuka mulut membuat kenyataan difacebooknya. Walaupun Dr Asri amat berat untuk menyebut nama Anwar Ibrahim namun umum menhetahui bahawa beliaulah yang dimaksudkan oleh Dr Asri. Dibawah adalah kenyataan Dr Asri di facebooknya. Klik Disini untuk mengetahui cerita sebelumnya.
Jadi dengan pengesahan Dr Asri ini sudah jelas Anwar Ibrahim telah melakukan kesalahan berat dengan mengubah hadis ikut keperluan dirinya. Anwar Ibrahim perlu bertaubat dan menarik balik kenyataan hadis yang ditokok tambah secara terbuka kepada anak muda dan penyokong pakatan dalam ceramah refomasi 2.0

Dr Asri juga dilihat terlalu lambat memberi respon tentang pengubahan hadis oleh Anwar Ibrahim jika dibandingkan responnya jika pihak kerajaan melakukan kesalahan waima kesalahan kecil pun pasti Dr Asri akan cepat respon.
1 comment:

  1. Kalau pemimpin UMNO dah tentu dikomen immediate tanpa beralas.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.