Wednesday, April 16, 2014

Gempar! Video Cubaan Merogol Teresa Kok Dihadapan RumahnyaWatch more Malaysia videos on FrequencyAhli Parlimen Seputeh Teresa Kok Suh Sim, 50, berdepan dengan detik cemas apabila bergelut dengan dua peragut yang cuba merentap rantai emas dipakainya, petang kelmarin.

Dalam kejadian jam 7 petang itu, mangsa dikatakan diragut penjenayah yang menaiki sebuah motosikal berhampiran Taman Rainbow, Jalan Ipoh, Sentul di sini.

Teresa mendakwa sedang membawa dua anak saudaranya berusia lima dan 11 tahun bersiar-siar di kawasan taman berkenaan ketika cubaan diragut.

Menurutnya, dua lelaki tiba-tiba menghampiri beliau dan cuba menarik rantai leher dipakai Teresa ketika itu tetapi gagal apabila wanita itu melawan dan terjatuh.

Katanya, beliau tidak mengalami sebarang kecederaan menjerit meminta tolong menyebabkan dua suspek terbabit melarikan diri.

4 comments:

 1. Tak perlu buat repot polis sebab dia ni tak percayakan dan pernah hanjingkan polis. Kalau dia buat repot juga tak perlu ambil tindakan.

  ReplyDelete
 2. Lu Pegi jumpa unit AMAL PAS lo buat report TELESA..nanti diaorang BOLEH JADI LU PUNYA "JAGA" LO..tadak malu ka mahu jumpa POLIS kalau mau bikin LEPOT..bukan LU selalu HANJINGKAN POLIS dalam LU punya CERAMAHKAN..

  ReplyDelete
 3. ADAKAH INI SATU LAGI DRAMA LAKONAN TERASA COCK?

  ReplyDelete
 4. Si kockBABI ni - drama biasa DAPBANGKAIBABIlah tu! Lepas tu bisng kat Barat, akan salahkan POLIS kita! Awat tak MAMPOS lagi siBABINGKAIBABIkock ini - yg. merupakan KRISTIAN ZIONIS plg. DAJAL!

  PAP-DAPBANGKAI/PKRPELIWAT/PENGGANAS Red Bean/Geng Kongsi Gelap sebenaqnya adalah ejen-ejen Mossad-IsraHELL/ZIONIS-CIA-MI6-NATO (lihat di http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, Wednesday, September 2, 2009)! EvangeliSStar dan MalaysiaKKKini, juga ejen mereka!

  Dan si DAPBANGKAIkok dan gengnya juga selalu ke Jerman, yg. sebenarnya dikuasai si ZIONIS plg. DAJAL Rothschild, yg. menubuhkan IsraHELL dgn. amat BUAS - lihat Jerman ZIONIS ini di http://www.presstv.ir/detail/2014/02/22/351741/germany-offers-to-represent-israel/, Germany offers to represent Israel in some Muslim countries, Feb 22, 2014!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.