Monday, April 14, 2014

Isyarat Daripada Kotak Hitam Senyap Pencarian Semakin Sukar Dikawasan yang Luas


Kali terakhir kotak hitam mengeluarkan isyarat pada Selasa lalu dan selepas itu isyarat terus tidak dapat dikesan sehingga kini. 

Ini menunjukkan bateri yang terdapat pada kotak hitam telah kehabisan kuasa kerana mencukupi tempoh sebulan berada dilautan selepas terhempas.

"Bagaimana uuntuk mencari di kawasan yang sangat luas dan dalam tanpa mengesan sebarang isyarat," kata pakar 

Selama ini pencarian hanya berpandukan isyarat daripada kotak hitam tetapi kini isyarat tersebut telah tiada dan ini menyukarkan pencarian menggunakan ROV, katanya lagi
1 comment:

 1. Nasib baik ada Media Alternatif (label "teori konspirasi" adalah label si Barat-ZIONIS utk. memburukkan dan menutup mulut Media dan mana-mana teori Alternatif), yg. cuba memberikan maklumat benar – tak mcm si CNN yg. memang si CELAKA News Network dan si FOCK News itu pun yg. sama CELAKAnya!! Dan ejen-ejen mereka plg. DAJAL kat Tanah Melayu ni adalah dari EvangeliSStar dan MalaysiaKKKini, serta termasuklah DAPBANGKAI//PKRPELIWAT/PENGGANAS Red Bean/Geng Kongsi Gelap!

  Dan sebenaqnya, puak SYAITAN Zionis Illuminati/Freemason yg. menubuhkan dan menguasai Mossad-CIA-MI6-NATO serta Al-Qaeda dan mana-mana kumpulan pengganas Islam, memang wujud dan amat MERBAHAYA - adalah bertujuan utk. MENJATUHKAN Islam/umatnya dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN Barat-IsraHELL, ke atas Dunia Islam/Dunia Ketiga, yg. kaya minyak-gas-mineral (lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013; dan di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html , Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel, by Bill Woollam)!

  Dr. Kevin Barrett juga mendedahkan maklumat yg. penting tentang penglibatan IsraHELL (setentunya bersama CIA-MI6-NATO) dg, Tsunami di Jepun, dan mungkin Tsunami lain di masa lepas dan akan datang; dgn. menggunakan Submarine bersenjata Nuklear!

  Pengkalan tentera bawah tanah RAHSIA di Diego GarCIA yg. disyaki terlibat dlm. kehilangan MAS kita, adalah disyaki dikongsi US-Britain-IsraHELL-NATO termasuk dgn. senjata NUKLEAR dlm. Submarine IsraHELL (lihat artikel bernas wartawan Jepun, Shimatsu di http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2014/03/tel-aviv-airport-malaysian-airliners-and-a-new-world-order-2451422.html , Tel Aviv airport, Malaysian Airliners and a New World Order, March 28, 2014)!

  Dan lihat betapa bahayanya Submarine HARAM Nuklear Israel - di http://www.veteranstoday.com/2014/01/01/11-examples/ :

  11 examples of Illuminati numerology

  Posted by Dr. Kevin Barrett

  January 1st, 2014

  ….Though the 2004 tsunami killed 350,000, another unnatural-looking tsunami will eventually kill millions. That, of course, would be the “Fukushima tsunami” of 3/11/11. This date not only has two big fat juicy elevens, it also bears an uncanny relationship with 9/11 and the subsequent 3/11 Madrid follow-up. If you add up all the digits in 3/11/2011 you get “9″, and if you write the date in international style (11/3/2011) you get 11 3squared 11. Recall that in December 2010 the NWO banksters allegedly threatened to use an “earthquake weapon” on Japan if it didn’t hand them its Postal Bank, the biggest savings bank in the world. Was Fukushima the result of an undersea Israeli nuke plus stuxnet-style sabotage?…..

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.