Thursday, April 24, 2014

Jawapan Lengkap Daripada Ustaz Don Terhadap Tuduhan WardinaUstaz Don Daniyal baru-baru ini terpalit dengan isu teguran terbuka daripada Wardina Safiyah mengenai ceramahnya yang dikatakan tidak membuat rujukan terlebih dahulu. Ustaz Don yang dikenali ramai melalui siri tv Al-Hijrah “30 Minit bersama Ustaz Don” tidak mudah melatah.

Ini kerana baginya tegur menegur ini bukanlah satu perkara yang salah.Ustaz Don sendiri dalam slot khas “30 Minit Bersama Ustaz Don” baru-baru ini telah menjawab segala teguran dan tuduhan daripada Wardina dan suaminya serta individu tidak dikenali bahkan tidak berani memunculkan diri iaitu Puteri Diyana yang memuat naik video ceramah Ustaz Don yang telah diedit sekerat-sekerat sehingga menampakkan kesalahan Ustaz Don semasa ceramahnya.


Selepas ini ustaz Don mengharapkan Wardina Safiya dan suaminya faham dengan penerangan yang lengkap ini mengenai tuduhannya bahawa Ustaz Don tidak membuat rujukan sebelum membuat ceramah.

7 comments:

 1. Mendewa2kan guru,lebih dari mentelaah ilmu.

  ReplyDelete
 2. Wardina nie betul-betul Perempuan Jalang..

  Kalau Nak Berlakon pie lah berlakon, tak mahu kalu dok rumah KANKANG ajer kat suami itu pon payah ke kau nak buat Wardina...

  Nama pon War suka PERANG sana sini cari pasal sana sini..

  Sama macam Tok Guna yg ada Namr WAR.. si Nuar Berahi Tua Kutuk Tak Sedor Diri moga2 Mampos kau kat dalam Penjara Sungai Buloh.

  ReplyDelete
 3. WARdina Nak bela anWAR.........bani TAMIM........DAJJAL ?????///

  ReplyDelete
 4. Mendewa-dewakan anwar, lebih dari hakikat...........

  ReplyDelete
 5. 5 isu ustad Don
  4 isu ok, boleh dpt penjelasan dr ustad lain dan jelas apa yg ustad Don ckp OK

  Tp isu Bani Tamim. Naik jugak bulu roma aku. Apa yg Ustad Don kata akan berlawan arus dgn ustad2 lain. Aku benar2 mohon, sapa2 yg ada info atau rujukan. Tolong..

  ReplyDelete
 6. OI naon 8.20am, lu punya ekoq ni ni PENJILAT DAPBANGKAIBABI aahh??

  ReplyDelete

 7. Memang sibuk saja si BETINAPENJILAT PKRSODOM ni! Yg- puak GAYPKRSODOM tak pula dia hentam! Setakat mana ILMU dia ada nak kutuk ceramah Ustaz Don (yg. menarik ramai anak muda Islam/Melayu - jadi sgt. dibenci MUSUH Islam/Melayu - spt. mereka membenci Ustaz Kazim)! Sedgkan kita ada MUFTI/JAIS/JAKIM/YADIM/MAIS/JAWI dsbnya, utk. memantau! Esok mungkin si BETINAPENJILAT PKRSODOM ni akan kutuk Ustaz Kazim pula tak?! PI BERAMBOS balik Australia lu!

  Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAI, termasuk MENYAMAQ sbg. umat Islam atau guna nama Melayu/Islam serta bahasa/pakaian Islam (sebut Kalimah ALLAH lagi), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA! Lepas tu puak SYAITAN ni siap nak MENGKAPIRkan umat Islam pula!

  Aku juga syak Barat-ZIONIS dan ejen mereka dr. si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM, menggunakan wanita 'cantik' menyamaq sebg. umat Islam termasuk masuk Islam/pakai tudung, termasuk menggoda dan kahwin dgn. pemimipin politik dan hartawan Islam/Melayu kita - utk. menghasut mereka menjadi si Melayu/IslamLIBERAL-PENJAHANAM-ISLAM/umatnya! Tengok sajalah perangai yg. Islam-mcm-dah-melayang PKRSODOM-no-1 atau mana-mana si tua jadah, yg. masih ke kelab malam; dan tak heranlah walau si isteri PENYAMAQ Islam ini tahu suami adalah si SODOM; dia lagi kuat menyokong suaminya itu!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Kesultanan Melayu/PERKASA/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.