Saturday, April 5, 2014

Malam Cinta Rasul VS Himpunan Pekena Rakyat


Malam ini satu program yang paling ditunggu-tunggu oleh umat Islam iaitu Malam Cinta Rasul bersama Habib Ali Zenal serta kumpulan AlMawlid didataran sebelah KFC Baling Kedah.

Program tersebut akan dipenuhi dengan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW.

Pembangkang pula tidak ketinggalan cuba menandingi dengan mengadakan program Himpunan Pekena Rakyat iaitu mengenang 40 tahun rakyat ditipu hidup-hidup oleh barisan pemimpin mereka.

Mereka menjadikan fitnah sebagai senjata utama sehinggakan Presiden Pas pun didenda RM2 juta kerana memfitnah oleh mahkamah.

Tetapi muka Presiden Pas tidak tahu malu langsung dengan muka tebalnya selepas sah memfitnah meminta rakyat gulingkan kerajaan ketika harga getah jatuh.

Menurut beberpa blogger yang mengunjungi ke tapak program ini sejumlah 10,000 sejadah disediakan kepada pengunjung dan sejadah itu boleh terus bawa balik.

Yang penting dalam program Cinta Rasul ini tiada fitnah memfitnah , cai mencaci, memaki hamun yang ada cuba berzikir ingatkan Allah sahaja....TahniahNak tahu lebih banyak lagi tentang program ini teruskan membaca Disini dan Disini

0 comments:

Post a Comment

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.